În dreptul internațional și în dreptul tratatelor

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

EUCLID, o organizație interguvernamentală internațională cu mandat universitar, oferă studenților din publicul larg un program de diplomă externă (la distanță sau online) numit Doctoratul DILT sau EUCLID în Dreptul Internațional și Legea Tratatului (care este un doctorat complet). Ca instituție publică nonprofit, EUCLID este capabilă să ofere programe la prețuri accesibile, cu studii reduse.

Acest LLM online în drept internațional, reprezentând 90 de credite din SUA dincolo de licență, este singurul program de doctorat din lume în acest domeniu, oferit de o organizație interguvernamentală înșiși constituită în temeiul dreptului internațional (Institutul Universitar European oferă doctorat în drept mai general).

Sunt disponibile burse parțiale pentru rezidenții ECOWAS și personal permanent al organizațiilor interguvernamentale.

PREZENTARE ACADEMICĂ:

Această diplomă de doctorat se concentrează pe practica actuală a statelor și a organizațiilor interguvernamentale, mai degrabă decât pe avansarea cunoștințelor academice de dragul lor.

Acest program a fost conceput pentru a fi utilizat de către diplomații profesioniști care lucrează în statele participante la EUCLID și poate fi considerat o cale excelentă de a-și desfășura o carieră în cadrul organelor guvernamentale, firmelor de avocatură internaționale, ONG-urilor și organizațiilor internaționale. De asemenea, este foarte potrivit pentru avocați (avocați, avocați) care doresc să dobândească un nivel mai ridicat de expertiză juridică internațională cu un certificat LLM.

În ceea ce privește progresul academic, intenția EUCLID este de a oferi o cale credibilă care să conducă la LLM (24 de credite) la MSc (12 credite suplimentare) și, în final, la doctorat (alte 25 de credite de curs sau studii direcționate, urmate de disertație) .

În cadrul anumitor parametri, programul este personalizabil, cu cursuri elective care se concentrează pe:

 • Organizații internaționale
 • Dreptul afacerilor internaționale
 • Legislația europeană
 • Lege maritimă
 • Elaborarea, negocierea și aplicarea tratatului.

CURRICULUM:

Cursuri obligatorii:

 • ACA-401L (scriere academică și juridică internațională)
 • TPH-499 (Argumentarea și gândirea critică)
 • LAW-INT1 (Legea dreptului internațional, partea 1)
 • LAW-INT2 (Partea 2 a Dreptului Internațional)
 • TEZEI (Teza de doctorat, 25 de credite din SUA)

Cursuri opționale / opționale (lista poate să nu fie exhaustivă):

 • DIP-406A (Organizații Internaționale)
 • LAW-INT3 (perspectivele SUA)
 • LAW-LOS (Legea maritimă / Legea mărilor)
 • LAW-ICJ (Legea maritimă / Legea mărilor)
 • LEGEA TAXĂ (Probleme internaționale de impozitare)
 • LLM-IIP (Proprietatea intelectuală internațională)
 • LLM-IBL ​​(Legea Businessului Internațional)
 • LLM-ISDS (soluționarea litigiilor dintre investitori și stat)

REZULTATUL PROFESIONAL:

Acest program va oferi nu doar o recunoaștere recunoscută, valoroasă pentru practicienii de drept, ci și cunoștințe reale la nivel de expert în aspecte-cheie ale practicii juridice internaționale. Aceasta va spori considerabil competențele și perspectivele de carieră ale diplomaților, funcționarilor publici, avocaților, consultanților internaționali și jurnaliștilor sau autorilor specializați. Este potrivit pentru persoanele care caută cariere la nivel înalt în serviciul guvernamental, în organizațiile internaționale și în mediul academic.

CERINȚE DE ADMITERE:

Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de masterat sau echivalentul său internațional într-un domeniu relevant, eliberat de o instituție recunoscută în mod corespunzător de autoritatea națională (Ministerul Învățământului Superior sau organism similar). Solicitanții sponsorizați de guvern (care sunt deja angajați guvernamentali) pot fi admiși fără o diplomă de master dacă nivelul lor de studii și experiență este considerat suficient. EUCLID poate solicita acestor participanți să finalizeze cursurile de punți înainte de a se înscrie în program. Fluența în limba engleză (vorbită și scrisă) este necesară și va fi testată. Elevii sunt de așteptat să fie în poziția de a dedica cel puțin 10-15 ore efective de studiu pe o bază săptămânală.

PROGRAMUL DE INSCRIERE:

EUCLID are înscriere în curs (admisie) pentru acest program. Este acceptabil să se aplice cu câteva luni în avans, dar se recomandă să se aplice cu 60-40 de zile în avans. Sloturile publice generale sunt alocate pe baza primului venit, primul servit.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO).

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO). Citește mai puţin
Washington , Banjul , Bangui , Republica Centrafricană Online , Gambia Online + 4 Mai mult Mai Puțin