în domeniul impozitării și dreptului internațional

Generalități

Programul de descriere

BA în Dreptul și Impozitarea Internațională

În domeniul impozitării, rețelele internaționale nu au fost afectate. Din ce în ce mai mult, întrebările privind impozitarea trebuie să răspundă dintr-un context internațional, fie că este vorba de o societate sau de lege. Cursul "Impozitarea și dreptul internațional" este, prin urmare, învățat complet în limba engleză. Conținutul cursului este orientat preponderent spre alinierea globală și este orientat spre cele mai importante probleme de impozitare într-un context național și internațional. În primul semestru, conținutul fundamental este predat pentru impozitarea națională, care este completat începând cu al doilea semestru, cu module privind cele mai importante subiecte fiscale internaționale.

Pentru a garanta o fundație teoretică cuprinzătoare, sunt predate și subiectele economice internaționale de afaceri legate de impozitare și drept. În plus, modulele legale și sociologice aliniate la programul de curs extins. Abilitățile soft și aplicarea tehnologiei computerizate moderne în domeniul fiscal, precum și cercetarea economică experimentală garantează un program didactic modern.

Acest lucru ne distinge pe absolvenții noștri de ceilalți și îi face extrem de bine calificați și potriviți pentru o carieră viitoare de succes!

Alături de subiectele clasice de economie și fiscală standard, cursul de fundație învață și abilitățile analitice și o cunoaștere fundamentală a științelor sociale. Cursul principal urmează în semestrele al patrulea și al cincilea universitar. Studentul poate selecta discipline obligatorii cu privire la vocația lor individuală viitoare Aici studentul poate selecta subiecte cu accent mai mare pe audit sau impozitare din punct de vedere economic sau legislativ. În semestrul al șaselea studentul completează un semestru practic (stagiu) sau câștigă experiență în străinătate. Desigur, sfătuiesc elevul cu privire la gama de posibilități deschise și oferă sprijin în alegerea opțiunii potrivite, în special în ceea ce privește un semestru în străinătate. Semestrul al șaptelea și ultimul este dedicat tezei de licență. Aici, recunoaștem importanța apropierii de experiența practică și cooperarea cu companiile din sectorul privat. În plus, în cursuri de bloc împart competențele necesare pentru a produce lucrări finale. Cursul este finalizat cu un colocviu!

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Rin Waal Universitatea a fost în existenţa de la 1 mai 2009, şi este un inovatoare, interdisciplinare si extrem de moderne International University, cu Kleve ca sediul principal al învăţării şi Kamp-L ... Citeste mai mult

Rin Waal Universitatea a fost în existenţa de la 1 mai 2009, şi este un inovatoare, interdisciplinare si extrem de moderne International University, cu Kleve ca sediul principal al învăţării şi Kamp-Lintfort ca o altă locaţie. În Kleve, până când vom putea trece la noile clădiri sunt construite în prezent alături de Canalul Spoy, puteţi studia ca o soluţie intermediară în clădirile noastre, în Landwehr Straße, sau în Emmerich, la cazarma fosta Armată. Locul de amplasare Kamp-Lintfort în Südstraße este, de asemenea, o soluţie provizorie, în cazul în care cursurile au loc până la mutarea lor în clădiri proprii noi, în centrul oraşului. &nbsp Începând din 2013, un total de 5000 de elevi din Germania şi de peste hotare vor putea să se bucure de ambele site-uri academice în timp ce finalizarea cursurilor de atractive într-o atmosferă deschisă, prietenoasă şi personală.Profesorii noştri, profesori şi personal şi ambianţă plăcută a universităţii noastre, de asemenea, contribuie în mod semnificativ pentru a face elevii nostri sa se simta cu adevarat acasa. &nbsp Printre subiectele acoperite de cursurile noastre sunt ştiinţifice şi orientate spre aplicaţie, de cele mai înalte standarde şi de relevanţă practică de mare, atât în ​​instruire şi cercetare. Noi oferim programe de studii în domeniul ştiinţelor naturale, economice şi inginerie, precum şi subiecte orientate spre ştiinţele sociale şi de sănătate. &nbsp&nbsp La 21 septembrie 2009 am inceput cu semestrul iarna 2009/2010 oferta noastră de primele trei programe de studii de licenţă: Bio Ştiinţă şi sănătate, B.Sc., Facultatea de Ştiinţe ale Vieţii în Kleve Afaceri Internaţionale şi Ştiinţe Sociale, BA, Facultatea de Economie şi societate în Kleve E Guvernului, B.Sc., Facultatea de Comunicare şi de mediu în Kamp-Lintfort &nbsp În cele patru facultăţi - "Tehnologia şi Bionica" (Emmerich), "Life Sciences" (Kleve), "Societate şi economie" si "Tehnologie şi Bionica " (Emmerich), şi "Comunicaţii şi Mediu", în Kamp-Lintfort - o total de 16 cursuri au fost disponibile de la Universitatea din Renania de Waal, deoarece semestrul de iarnă 2010/2011, 70 la suta din care sunt predate în limba engleză. Iar aceste cifre sunt în creştere în fiecare an. Citește mai puţin