LL.M. in Real Estate/Property Development

Generalități

Programul de descriere

  1. Joint JD / LL.M. (opțiunea cu normă întreagă care economisește timp și bani de școlarizare peste câștigarea gradelor separat), sau
  2. Triple Degree (JD / MBA / LL.M. în dezvoltarea proprietății imobiliare)

Facultatea de neegalat, Leadership & Atenție personalizată

Facultatea de dezvoltare a proprietății imobiliare include profesori și cercetători de top, adjuncți care sunt parteneri ai unor firme de avocatură proeminente și consilieri generali ai unor companii majore de imobiliare - experți din întreaga lume. Directorul consiliază individual studenții pe stagii de plasament și selecția cursurilor la la începutul fiecărui termen, organizând astfel un program care oferă cursul corespunzător de studiu pentru fiecare student.

" Programul este minunat pentru orice absolvent al unei facultăți de drept, avocat sau persoană de afaceri interesată sau practică în prezent în domeniul dezvoltării imobile, deoarece expune elevii la atât de multe domenii importante atât din domeniul dreptului imobiliar, cât și din domeniul imobiliar.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

University of Miami School of Law's remarkable journey from small beginnings to one of the leading law schools in the country is one of the fascinating stories of legal education.

University of Miami School of Law's remarkable journey from small beginnings to one of the leading law schools in the country is one of the fascinating stories of legal education. Citește mai puţin