Advanced LL.M. în Dreptul afacerilor internaționale

Generalități

Programul de descriere

Advanced LL.M. în Dreptul afacerilor internaționale

Acest LL.M. este unul dintre puținele programe special concepute pentru avocații care încearcă să dezvolte o carieră profesională în dreptul afacerilor internaționale.

132672_CGSL_IBL_FUNDO.jpg

De ce drept de afaceri internaționale

Pentru cei care aleg specializarea în Dreptul Afacerilor Internaționale, programul oferă o abordare inovatoare a dreptului afacerilor transnaționale, anglo-americane și europene. Acesta acoperă o gamă largă de subiecte, cum ar fi contractele, finanțarea proiectelor, arbitrajul comercial și investițional, dreptul corporativ, reglementarea valorilor mobiliare, piața internă a UE și dreptul fiscal internațional.

Caracteristici cheie

Un program intensiv, avansat, direcționat special celor care caută o practică profesională activă și internațională a dreptului afacerilor:

  • Aceasta depășește așteptările și cerințele atât ale avocaților cu experiență, care doresc să-și aprofundeze abilitățile și cunoștințele, cât și tinerii asociați care doresc să-și îmbunătățească oportunitățile într-o carieră internațională;
  • De asemenea, oferă un mediu în care cei care caută o carieră academică își pot perfecționa abilitățile academice în timp ce se specializează în domenii specifice ale dreptului.

Un program cu adevărat internațional

Studenții provin dintr-o gamă largă de medii și țări. Facultatea noastră de excepție include savanți proeminenți de la universități prestigioase americane și europene și avocați de top din firme de avocatură internaționale. Folosind metode de învățare interactive și inovatoare, facultatea noastră este capabilă să utilizeze resursele extinse și moderne ale Católica pentru a angaja studenții într-un mod interesant și semnificativ. LL.M. Católica este una dintre puținele LL.M. programe din Europa continentală, care au reușit să reunească cadre universitare de top și profesioniști internaționali atât din Europa cât și din Statele Unite. LL.M. Católica este una dintre cele mai frumoase și mai respectate LL.M. programe în toată Europa.

Informații despre program

prezență

Advanced LL.M in International Business Law este un program de un an, care se desfășoară din septembrie până în iulie. Calendarul academic este structurat în trei termeni împărțiți în 12 ore de clase pe săptămână, 4 ore pe zi, ținute în general dimineața, de luni până sâmbătă. Studenții trebuie să completeze un total de 60 de credite ECTS pentru a îndeplini LL.M. cerințe de grad. Aceasta include cursuri și seminarii. Studenții pot alege să se înscrie la program pe o bază de part-time, extinzând cursurile pe doi ani universitari. Această opțiune permite profesioniștilor ocupați să-și stabilească propriul ritm de studiu.

Metoda Cazului

Clasele vor avea o dublă natură, accentuând atât practica, cât și teorie. Prin aplicarea tehnicii de predare a metodei de caz, elevii vor fi confruntați cu scenarii dificile, dar practice, de rezolvare a problemelor, unde va trebui să fie aplicate analize și raționamente aprofundate. Este necesară o pregătire serioasă în afara clasei. Discuțiile la clasă sunt încurajate și vor fi incluse în nota finală a elevilor. Participarea la cursuri este completată de site-ul web Católica Global School of Law care conține materiale de studiu suplimentare și permite o interacțiune îmbunătățită dintre studenți și profesori.

conferinţe

Programul este îmbogățit cu o serie obișnuită de conferințe academice și profesionale, găzduite de Católica Global School of Law . Aceste conferințe aduc cele mai strălucite și mai respectate minți juridice, alături de personalități internaționale de renume, la Universidade Católica. Astfel de conferințe oferă studenților noștri ocazia să se întâlnească, să facă rețea și să interacționeze cu membrii influenți ai comunității juridice internaționale.

seminarii

În cursul anului universitar, înscrierea în special LL.M. seminariile sunt puse la dispoziția practicienilor, care nu sunt înscriși în program. Participarea lor nu numai că îmbunătățește diversitatea programului nostru și crește lărgimea conversației intelectuale, dar oferă o oportunitate de rețea atât pentru LL.M. studenți și comunitatea profesională.

Două grade

Católica Global School of Law oferă trei grade duble. Unul a fost înființat la King’s College din Londra . După finalizarea fazei curriculare în bandă largă a LL.M. la CGSL , studentul va avea ocazia să se specializeze într-o anumită ramură a Dreptului Global, participând la cursuri și profitând de resursele bibliotecii de la King’s College, permițându-i să producă o bucată de bursă juridică globală de ultimă oră. Studenții Católica Global School of Law au, de asemenea, oportunitatea de a-și continua studiile în programul Master of Laws (LL.M.) la Cornell University Law School . Aceștia vor obține o experiență academică internațională puternică, precum și două grade din instituțiile globale de ultimă oră. Acest grad suplimentar de la un Ivy League University va permite, de asemenea, studenților (care respectă anumite cerințe din LL.M.) să se prezinte la examenul de Baroul din New York. Studenții Católica Global School of Law Studenții LL.M. au posibilitatea de a-și continua studiile în programul MASTER OF LAWS (LL.M.) de la Universitatea din Michigan Law School . Aceștia vor obține o experiență academică internațională puternică, precum și două grade din instituțiile globale de ultimă oră. Această diplomă suplimentară va permite, de asemenea, studenților (care respectă anumite cerințe din LL.M.) să participe la examenul de bară din New York. Studenții acceptați vor beneficia de o reducere de 1/3 în Michigan LL.M. scolar important. Studenții Católica Global School of Law Studenții LL.M. au acum oportunitatea de a continua studiile la Boston University School of Law . Aceștia vor obține o experiență academică internațională puternică, precum și două grade de la două instituții globale. Această diplomă suplimentară va permite, de asemenea, studenților (care respectă anumite cerințe din LL.M.) să participe la examenul de bară din New York.

Burse și taxe de școlarizare

Bursele pot fi acordate unui număr limitat de studenți pe baza meritului. Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți o scrisoare de solicitare în care să descrieți circumstanțele dvs. particulare.

Program full-time: 1 an

Opțiunea 1: 14.000 € în iulie

Opțiunea 2: 15.000 € plătite în 10 rate lunare

Program part-time: 2 ani

Opțiunea 3: 16.000 € plătite în 2 rate

Teza de master: 1.700 €

Semestru suplimentar în străinătate: 2.250 EUR

Cerințe de intrare

Toate LL.M. candidații trebuie să aibă o diplomă în drept și experiență profesională. Se va da preferință candidaților cu un record academic puternic și celor cu experiență profesională bogată. Puteți trimite cererea în orice moment. LL.M. cererile trebuie completate cu toată documentația necesară. Solicitanții cu succes vor primi o ofertă oficială de admitere semnată de LL.M. Director.

Solicitanții trebuie să prezinte următoarele documente:

  • 2 scrisori de recomandare (în engleză sau în portugheză)
  • Transcrieri oficiale din școli frecventate (în engleză sau în portugheză);
  • Curriculum Vitae (în engleză) cu date și vechime în muncă (maximum două pagini)
  • Scrisoare oficială de expediere pentru studenții sponsorizați de corporații sau alte organizații
  • Raport oficial sau certificat de scor TOEFL / IELTS.
  • Copia cărții de identitate sau a pașaportului
  • Copia cărții cu numărul de identificare fiscală
  • 1 fotografie

Materialele necesare (copii certificate ale documentelor originale) trebuie să fie afișate la GEFAP | Universidade Católica Portuguesa Palma de Cima | 1649-023 Lisboa | Portugalia

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Católica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal educatio ... Citeste mai mult

Católica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal education. Since its founding, Católica Global School of Law has been successful in achieving a series of goals: it has attracted a remarkable group of scholars and classes of graduate students, both coming from prestigious law schools from all over the world; it has launched three states of the art programs (an LL.M. Law in a European and Global Context, an Advanced LL.M. in International Business Law and a Global Ph.D. in Law); and it is becoming an important center of graduate teaching and research in law from a global perspective in Lisbon. The quality of its programs has been consistently recognized by the Financial Times, which has selected Católica Global School of Law as one of the most innovative law schools in the world, with its LL.M. programs being included for the fourth consecutive year in this prestigious selection. Citește mai puţin