Studiază Drept în Austria

Drept în Austria 2018/2019

Despre Austria
Situat în Europa Centrală și de mărginită de mai multe țări, care includ Italia, Germania, Republica Cehă și Elveția, Republica Federală a Austriei este o democrație reprezentativă parlamentară, semiprezidențială format din nouă state federale. În prezent, unul dintre cele mai bogate țări din Europa și în lume, Austria are un standard excelent de evaluare viață pe Indicelui Dezvoltării Umane. Bundespräsident (Președintele federal) este "șeful statului " și a ales în conformitate cu rezultatele unui vot popular. Cancelarul federal (președintele guvernului federal) este numit de Bundespräsident și deține puterea similar cu un vicepreședinte. Austriei 's dreptului penal juridic sistem privat și sunt în principal practicate de avocați angajați individual sau cu o firmă din Austria.Drept privat se referă la aspecte juridice civile, comerciale și de muncă și este reglementată de Allgemeine Buergerliche Gesetzbuch, un cod de legi cuprinzătoare, care, deși decisiv, nu este întotdeauna caracter juridic obligatoriu în anumite litigii. Multe dintre principiile de drept privat Austria 's provin din dreptul roman, cum ar fi principiul libertății individuale, sau Privatautonomie și Konsensprinzip, directorul consens. Alte aspecte de drept privat austriac includ capacitatea juridică, contracte, prejudiciul și parteneriate de afaceri. Avocati penale în Austria trebuie să lucreze în anumite principii fundamentale care ghidează cazuri conduse de procurori de stat și implică Juriile, judecători și magistrați. Aceasta include "Târg proces " canon care promovează achitarea de cineva acuzat de o infracțiune dacă îndoieli cu privire vina acuzat 's există la sfârșitul unui proces.Constatări și verdicte sunt întotdeauna proclamate în numele Republicii austriac, cu distincții făcute între instanțele jurisdicții ordinare și instanțelor / tribunale care se ocupă de probleme juridice legate de drept public. Verfassungsgerichtshof (Austria 's Curtea Constituțională) protejează drepturile civile ale cetățenilor austrieci și garantează că studiile și hotărârile conforme cu orientările stabilite de Constituția austriacă. Cu toate acestea, Oberster Gerichtshof (Curtea Supremă) este cel mai puternic instanța austriacă care audiază cauze penale și civile care au epuizat toate celelalte căi.
Studiul Drept în Austria
Câștigul salarial o diplomă în drept în Austria universități austriece și școli de drept oferă o gamă completă de licențiat în drept (LLB) și Masters de Drept (LLM) programe care facilitează specializați într-un anumit domeniu de drept. Intrarea într-un program de LLM cere elevilor să obțină mai întâi o diplomă de licență în drept (LLB) și atinge note înalte în timp ce câștigul salarial acest grad. Toate avocați din Austria trebuie să fie membri ai ABA (Baroului austriac), o organizație care supraveghează toate problemele disciplinare referitoare la avocați civile sau penale. Elevii vor trebui să absolve o școală de drept austriac recunoscut și îndeplini un program de internship sau clerkship formare constând în cel puțin cinci ani de muncă legal înainte de a putea lua examenul de barou și pentru a obține calitatea de membru la ABA. Cât costă pentru a studia dreptul în Austria? Austria 's universitățile publice percepe o taxă pe semestru de școlarizare.Cantitatea de care taxa depinde dacă studentul este austriac sau dintr-o altă țară a Uniunii Europene. De exemplu, elevii din UE sunt considerate schimb de studenți (studierendes ordentliche), care sunt de multe ori scutite de la plata taxelor de semestru, dar sunt obligați să plătească aproximativ 20 de euro la universitate 's Student Union. Studenții non-UE plătesc mai mult pe semestru. În plus, Austria oferă, de asemenea, oportunități de burse pentru studenții din țările mai puțin dezvoltate, care includ majoritatea țărilor africane, Afganistan și Bangladesh. Încă o dată, taxele variază de la o universitate la alta. Cititi mai multe despre Universități în Austria aici si sa contactati școlile de drept direct pe Lawstudies.
Universități în Austria

Universități în Austria

Date despre Austria

Austria include o mare parte din teritoriul muntos din Alpii de Est (aproximativ 75% din suprafață). Această țară conține multe înzăpezite, ghețari, și vârfuri acoperite de zăpadă, cea mai mare fiind Grossglockner (12530 ft, 3819 m). Dunărea este râul principal. Pădurilor și păduri acoperă aproximativ 40% din teren. Astăzi, Austria este o democrație reprezentativă parlamentară, compus din nouă state federale. Capitala și cel mai mare, cu o populatie de peste 1,7 milioane, este Viena. Austria este una dintre cele mai bogate țări din lume, cu un PIB nominal pe cap de locuitor de 46.330 dolari.


Capitala: Viena
Limbi oficiale: germana
Guvernul: republică parlamentară federal
Populație: 8,414,638
Produsul Intern Brut: 359 dolari.021000000000
Moneda: Euro (€)
Zona de timp: (UTC 1)