BBA-LLB (Hons)

Generalități

Programul de descriere

BBA-LLB (Hons)

Conceput inovativ 5 ani integrată BBALL.B. (Onoruri) Programul de ieri de ITM Facultatea de Drept integrează studiul de drept, cu management într-un mod semestru pentru îmbunătățirea capacității de inserție profesională a ITM Legea Elevii și pentru un stres educație juridică gratuită într-o eră de specialitate și discipline de specialitate super-. Acest program de cinci ani oferă studenților bazele intelectuale pentru studiu juridic, și le oferă posibilitatea de a concentra studiile lor în domenii de interes special prin cursuri avansate, clinici, terenuri simulate și scrierea de proiecte.

ITM Facultatea de Drept a adoptat metoda "clinic" pentru expunerea "studentul la problemele reale cu care se confruntă-l cu persoane reale care sunt probleme reale". Prin cursuri clinice, elevi ai ITM Facultatea de Drept sunt expuse nu doar la abilitățile juridice practice, dar, de asemenea, valorile esențiale ale profesiei de avocat: furnizarea de reprezentare competente; promovarea de justiție, echitate, și moralitate; îmbunătățirea continuă a profesiei; și de auto-dezvoltare profesională.

Obținerea unui loc de muncă după absolvire este o adevarata provocare, mai ales atunci când unul nu are nici o experiență de muncă. Ironia este: pentru a obține experiență de muncă trebuie să obțineți mai întâi un loc de muncă. Noi considerăm "Internship", ca singura soluție pentru acest lucru. Prin urmare, stagiu la ITM Law School este obligatorie și este principala strategie de îmbunătățire a "angajare" a studenților noștri.

Internship la ITM Law School este obligatorie pentru fiecare elev de BBALL.B. (Onoruri) Programul de ieri. Studenților din Facultatea de Drept ITM vor primi oportunități de invidiat la intern la diverse instituții / firme de avocatura / tenis / Banci / CMN / Companii de asigurari, etc, și a intern cu Avocații eminenți și judecători. Calendarul Academic și programul de internship de ITM Facultatea de Drept sunt proiectate foarte cu sârguință pentru a se asigura că elevii de ITM Facultatea de Drept va avea un avantaj față de studenți care studiază în alte școli de drept.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

The ITM Law School is a next generation Law School established with the object of providing world class legal education, which aims at preparing legal professionals who will play decisive leadership r ... Citeste mai mult

The ITM Law School is a next generation Law School established with the object of providing world class legal education, which aims at preparing legal professionals who will play decisive leadership roles, not only as advocates practicing in courts, but also as academics, legislators, judges, policy makers, public officials, civil society activists Citește mai puţin