Read the Official Description

BBA-LLB (Hons)

Conceput inovativ 5 ani integrată BBALL.B. (Onoruri) Programul de ieri de ITM Facultatea de Drept integrează studiul de drept, cu management într-un mod semestru pentru îmbunătățirea capacității de inserție profesională a ITM Legea Elevii și pentru un stres educație juridică gratuită într-o eră de specialitate și discipline de specialitate super-. Acest program de cinci ani oferă studenților bazele intelectuale pentru studiu juridic, și le oferă posibilitatea de a concentra studiile lor în domenii de interes special prin cursuri avansate, clinici, terenuri simulate și scrierea de proiecte.

ITM Facultatea de Drept a adoptat metoda "clinic" pentru expunerea "studentul la problemele reale cu care se confruntă-l cu persoane reale care sunt probleme reale". Prin cursuri clinice, elevi ai ITM Facultatea de Drept sunt expuse nu doar la abilitățile juridice practice, dar, de asemenea, valorile esențiale ale profesiei de avocat: furnizarea de reprezentare competente; promovarea de justiție, echitate, și moralitate; îmbunătățirea continuă a profesiei; și de auto-dezvoltare profesională.

Obținerea unui loc de muncă după absolvire este o adevarata provocare, mai ales atunci când unul nu are nici o experiență de muncă. Ironia este: pentru a obține experiență de muncă trebuie să obțineți mai întâi un loc de muncă. Noi considerăm "Internship", ca singura soluție pentru acest lucru. Prin urmare, stagiu la ITM Law School este obligatorie și este principala strategie de îmbunătățire a "angajare" a studenților noștri.

Internship la ITM Law School este obligatorie pentru fiecare elev de BBALL.B. (Onoruri) Programul de ieri. Studenților din Facultatea de Drept ITM vor primi oportunități de invidiat la intern la diverse instituții / firme de avocatura / tenis / Banci / CMN / Companii de asigurari, etc, și a intern cu Avocații eminenți și judecători. Calendarul Academic și programul de internship de ITM Facultatea de Drept sunt proiectate foarte cu sârguință pentru a se asigura că elevii de ITM Facultatea de Drept va avea un avantaj față de studenți care studiază în alte școli de drept.

Program taught in:
Engleză

See 1 more programs offered by ITM University, School of Law »

Acest curs este Campus based
Start Date
Iulie 2019
Duration
5 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Iulie 2019
Application deadline

Iulie 2019

Location
Application deadline
End Date