Citește Descrierea Oficială

Cursul

Gradul de Drept și Criminologie al LLB (Hons) este preocupat de regulile prin care societatea este organizată, cum pot fi schimbate și ce se întâmplă atunci când sunt rupte. Este conceput pentru a atrage studenții cu abilități excelente de rezolvare a problemelor, care se bucură de dezbateri și critici.

Criminologia este un domeniu interdisciplinar care se bazează pe sociologie, antropologie, psihologie și lege și cursul este conceput pentru a oferi studenților posibilitatea de a absolvi calificat pentru o gamă variată de cariere.

Criminologia este o disciplină bine stabilită la Lincoln. Combină știința, știința socială și politica cu domenii specializate, cum ar fi cultura tineretului, drepturile omului, rezistența, politica penală și crimele de război.

Cum studiați

Legea majoră reprezintă două treimi din acest curs comun, care oferă studenților oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile juridice și o cunoaștere solidă a domeniilor fundamentale de drept ale profesiei. Cea de-a treia parte a cursului constă în module de criminologie, care pot include Aplicarea Criminologiei, Imaginile Criminalității și Justiției Penale și Drepturile Omului (Științe Sociale).

În primul an studenții au ocazia să studieze concepte cheie ale științei sociale, probleme sociale și justiție, precum și contextul sistemului juridic englez - originile, istoria și practicile sale.

Subiectele din al doilea an includ aplicarea criminologiei și modul în care constatările se traduc în politică, drept penal, drept al Uniunii Europene și drept funciar.

În ultimul an al gradului, studenții studiază echitatea și încrederea, penologia și politica penală și se așteaptă să producă o disertație extinsă într-o zonă aleasă de ei.

Conferințele au ca scop furnizarea unui ghid pentru un subiect, evidențierea unor domenii importante și furnizarea de informații cu privire la aspecte care nu pot fi ușor accesibile din alte surse. Seminarii sunt organizate, de regulă, o dată pe săptămână pentru fiecare modul. Seminarele sunt concepute pentru a forma un forum de dezbatere și dezbatere și se bazează, de obicei, pe pregătirea unui răspuns la o problemă sau la un subiect de discuție.

Cum sunteți evaluați

În plus față de examene, studenții sunt evaluați prin cursuri, care iau forma unor misiuni, moțiuni, prezentări individuale și de grup și cărți de lucru. Atribuțiile scrise pot fi sub forma unui studiu de caz aprofundat, a unui eseu sau a unei revizuiri. Cursurile își propun să ofere studenților o oportunitate importantă de a evalua modul în care se confruntă cu diferite domenii și niveluri de studiu înainte de a fi nevoiți să se prezinte la examen.

  • Evaluarea feedbackului

Politica University of Lincoln privind feedback-ul de evaluare își propune să se asigure că cadrele didactice universitare vor întoarce prompt studiile la cursuri - de obicei în termen de 15 zile lucrătoare de la data depunerii.

  • Metode de evaluare

Modul în care studenții sunt evaluați pe acest curs pot varia pentru fiecare modul. Exemple de metode de evaluare care sunt utilizate includ cursuri, cum ar fi sarcini scrise, rapoarte sau dizertații; examene practice, cum ar fi prezentări, spectacole sau observații; și examene scrise, cum ar fi examene formale sau teste în clasă. Ponderarea dată fiecărei metode de evaluare poate varia în fiecare an academic. University of Lincoln își propune să se asigure că personalul se întoarce rapid la evaluările la curs.

Cerințe de intrare

Nivelurile avansate ale GCE: BBC

Bacalaureat internațional: 29 de puncte în ansamblu

BTEC Diploma extinsă: distincția, meritul, meritul

Solicitanții vor avea nevoie, de asemenea, cel puțin cinci GCSE la gradul 4 (C) sau mai sus, care trebuie să includă engleza. Calificări echivalente de nivel 2 pot fi, de asemenea, luate în considerare.

Studenții UE și internaționali, a căror limbă maternă nu este engleza, vor necesita limba engleză IELTS 6.0 cu cel puțin 5,5 în fiecare element sau echivalent http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Universitatea acceptă o gamă largă de calificări ca bază pentru intrare și va lua în considerare candidații care au un amestec de calificări.

De asemenea, considerăm că solicitanții cu experiență de lucru extinsă și relevantă vor acorda o atenție specială individuală acelora care nu îndeplinesc condițiile de intrare standard.

Program taught in:
Engleză
University of Lincoln

Vezi 6 mai multe cursuri de la University of Lincoln »

Ultima actualizare September 3, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
13,800 GBP
pe nivel. Studenti internationali. | Acasă / Studenți din UE: 9 250 de euro pe nivel
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date