Citește Descrierea Oficială

Cursul

Acest grad își propune să introducă elementele fundamentale ale legii și să ofere studenților care intenționează să lucreze într-un mediu de afaceri cu o apreciere solidă a contextului comercial și de afaceri în care se aplică legea.

Este din ce în ce mai relevant pentru absolvenții care intră în profesia de avocat sau în lumea afacerilor să aibă o cunoaștere largă a unei game largi de subiecte. Acest grad are scopul de a oferi studenților care au un interes deosebit în lege cu cunoștințe comerciale și expertiză de afaceri.

Lincoln Law School urmărește să ofere un mediu vibrant și academic și să angajeze studenții cu provocări juridice contemporane, în timp ce le echipează cu abilități critice și analitice aplicabile unei game largi de profesii.

Cum studiați

Elevii de la LLB (Hons) Law for Business pot studia întreaga gamă de discipline juridice de bază. Aceasta include legea contractelor, legea delictelor, dreptul constituțional și administrativ, dreptul funciar și dreptul de proprietate și trusturile.

Pe parcursul gradului, disciplinele acoperite pot include o introducere în dreptul și afacerea, dreptul societăților comerciale și financiare, legea tranzacțiilor de afaceri și managementul afacerilor pentru avocați: strategie și funcționare.

  • Ore de contact și citire pentru o diplomă

Elevii din acest program învață de la cadrele didactice care sunt adesea angajați în cercetare sau practici profesionale excelente la nivel mondial sau internațional. Timpul de contact poate fi în ateliere, sesiuni practice, seminarii sau prelegeri și poate varia de la modul la modul și de la an universitar la an. Ședințele tutoriale și supravegherea proiectelor pot lua forma unor sesiuni de angajament unu-la-unu sau de grupuri mici. Unele cursuri oferă posibilitatea de a participa la vizite externe și la activități de teren.

Este totuși cazul în care elevii citesc o diplomă și acest lucru înseamnă că, în plus față de programul de contact programat, studenții sunt obligați să se angajeze în studiul independent. Acest lucru vă permite să citiți în jurul unui subiect și să vă pregătiți pentru prelegeri și seminarii prin lectură mai largă sau să efectuați sarcini de urmărire, cum ar fi sarcini sau revizuiri. Ca un ghid general, numărul studiilor independente solicitate de studenții de la University of Lincoln este acela că pentru fiecare oră din clasă sunteți așteptat să petreceți cel puțin două-trei ore în studiu independent.

Cum sunteți evaluați

  • Evaluarea feedbackului

Politica University of Lincoln privind feedback-ul evaluării are ca scop asigurarea faptului că cadrele didactice universitare vor întoarce prompt studiile la cursanți - de obicei în termen de 15 zile lucrătoare de la data depunerii (dacă nu se specifică altfel mai sus).

  • Metode de evaluare

Modul în care studenții sunt evaluați pe acest curs pot varia pentru fiecare modul. Exemple de metode de evaluare care sunt utilizate includ cursuri, cum ar fi sarcini scrise, rapoarte sau dizertații; examene practice, cum ar fi prezentări, spectacole sau observații; și examene scrise, cum ar fi examene formale sau teste în clasă. Ponderarea dată fiecărei metode de evaluare poate varia în fiecare an academic. University of Lincoln își propune să se asigure că personalul se întoarce rapid la evaluările la curs.

Cerințe de intrare

Nivelurile avansate ale GCE: BBC

Bacalaureat internațional: 29 de puncte în ansamblu

BTEC Diploma extinsă: distincția, meritul, meritul

Solicitanții vor avea nevoie, de asemenea, cel puțin cinci GCSE la gradul 4 (C) sau mai sus, care trebuie să includă engleza. Calificări echivalente de nivel 2 pot fi, de asemenea, luate în considerare.

Studenții UE și internaționali, a căror limbă maternă nu este engleza, vor necesita limba engleză IELTS 6.0 cu cel puțin 5,5 în fiecare element sau echivalent http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Universitatea acceptă o gamă largă de calificări ca bază pentru intrare și va lua în considerare candidații care au un amestec de calificări.

De asemenea, considerăm că solicitanții cu experiență de lucru extinsă și relevantă vor acorda o atenție specială individuală acelora care nu îndeplinesc condițiile de intrare standard.

Program taught in:
Engleză
University of Lincoln

Vezi 6 mai multe cursuri de la University of Lincoln »

Ultima actualizare September 3, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
13,800 GBP
pe nivel. Studenti internationali. | Acasă / Studenți din UE: 9 250 de euro pe nivel
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date