Citește Descrierea Oficială

Cursul

Lincoln LLB (Hons) gradul de drept a fost conceput pentru a oferi un fascinant și provocator program de studiu, care poate acționa ca primul pas spre o carieră în profesia de avocat. Scopul este de a oferi studenților competențele și cunoștințele cheie care le vor permite să continue și să studieze calificările ca avocați sau solicitanți, dacă aceștia aleg să facă acest lucru.

Elevii au ocazia să reflecteze asupra politicilor și contextelor sociale, politice, etice, filosofice și culturale în care funcționează legea. Elevii pot alege domenii de drept în care au un interes deosebit în plus față de modulele de bază. La sfârșitul cursului este de așteptat ca studenții să aibă posibilitatea de a dezvolta o educație juridică largă și o înțelegere mai profundă a naturii schimbătoare și dinamice a legii și a modului în care operează în practică.

Cum studiați

Acest grad oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta cunoștințele de drept material și de a se gândi la practica legii. În primul an, elevii sunt încurajați să înțeleagă contextul sistemului juridic englez - originile, istoria și practicile sale. Elevii au posibilitatea de a studia dreptul constituțional și administrativ, legea contractelor și dreptul delictual, dezvoltând în același timp competențe juridice practice importante, cum ar fi mooting (proceduri judiciare simulate).

Modulele de bază în al doilea an sunt Dreptul Penal, Dreptul Uniunii Europene și Legea privind Landul. Elevii pot alege, de asemenea, domenii de drept în care au un interes deosebit, în plus față de modulele de bază. Există mai multe opțiuni de alegere, acestea putând include Legea mediului, Legea privind securitatea și securitatea informației și dreptul societăților comerciale.

În ultimul an, studenții pot învăța despre echitate și încredere și au posibilitatea de a selecta module suplimentare care pot include dreptul consumatorilor, dreptul muncii, legea dovezilor, legea în practică și dreptul internațional. Elevii au, de asemenea, opțiunea de a scrie o disertație sau de a-și desfășura activitatea de voluntariat în cadrul Clinicii de Drept conduse de studenți, prin recunoașterea unui modul formal și evaluat.

Cum sunteți evaluați

O varietate de metode de evaluare sunt folosite pentru a testa cunoștințele și înțelegerea subiectului. Examinările includ lucrări tradiționale nevăzute.

În plus față de examene, studenții sunt evaluați prin cursuri, care iau forma unor misiuni, moțiuni, prezentări individuale și de grup și cărți de lucru. Atribuțiile scrise pot fi sub forma unui studiu de caz aprofundat, a unui eseu sau a unei revizuiri. Cursuri oferă studenților posibilitatea de a măsura modul în care se confruntă cu diferite domenii și niveluri de studiu înainte de a fi nevoie să stai la un examen.

Aceste metode de evaluare permit elevilor să arate cum au dobândit atât cunoștințe juridice, cât și capacitatea de a gândi critic asupra subiectului. Dar, de asemenea, ele permit elevului să reflecteze asupra feedback-ului oferit pentru o lucrare apreciată și să se gândească la modalități de îmbunătățire a calității muncii lor înainte de a examina la sfârșitul anului universitar sau de a încerca o altă piesă de curs.

Regimul de evaluare permite, de asemenea, elevilor să demonstreze dobândirea de competențe cheie. Atribuțiile scrise permit studenților să demonstreze capacitatea lor de a selecta, interpreta și rezuma sursele legale. În plus, sarcinile scrise ale studenților, precum și examinările, le permit să demonstreze că și-au dezvoltat cunoștințele și competențele în folosirea limbajului tehnic, precum și că și-au dezvoltat capacitatea de a produce un argument solid bazat pe coerență și logică. Dezvoltarea aptitudinilor orale și capacitatea de a fi convingătoare sunt evaluate prin prezentări și discuții.

Caracteristici

  • Practica profesionala

Scopul acestui curs este de a produce absolvenți independenți, interesați și cunoștinți. Elevii sunt încurajați să-și dezvolte abilitățile practice practice, introducând concursuri în discuții și discuții.

Aceste abilități sunt practicate pe larg în cadrul seminariilor și prin intermediul Societății de Drept condusă de studenți. În plus, există o Clinică de Drept universitar pro bono, unde elevii au posibilitatea de a oferi consiliere juridică persoanelor reale în situații reale, sub supraveghere.

  • Student ca producător

Studentul ca producător este un model de predare și învățare care încurajează pe cadre universitare și studenți să colaboreze în activitățile de cercetare. Este un program dedicat învățării prin practică.

Inițiativa Student ca producător a fost apreciată de QAA în revizuirea noastră din 2012 și este una dintre caracteristicile de predare și învățare care fac din experiența Lincoln unic.

Cerințe de intrare

Nivelurile avansate ale GCE: BBC

Bacalaureat internațional: 29 de puncte în ansamblu

BTEC Diploma extinsă: distincția, meritul, meritul

Solicitanții vor avea nevoie, de asemenea, cel puțin cinci GCSE la gradul 4 (C) sau mai sus, care trebuie să includă engleza. Calificări echivalente de nivel 2 pot fi, de asemenea, luate în considerare.

Studenții UE și internaționali, a căror limbă maternă nu este engleza, vor necesita limba engleză IELTS 6.0 cu cel puțin 5,5 în fiecare element sau echivalent http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Universitatea acceptă o gamă largă de calificări ca bază pentru intrare și va lua în considerare candidații care au un amestec de calificări.

De asemenea, considerăm că solicitanții cu experiență de lucru extinsă și relevantă vor acorda o atenție specială individuală acelora care nu îndeplinesc condițiile de intrare standard.

Program taught in:
Engleză
University of Lincoln

Vezi 6 mai multe cursuri de la University of Lincoln »

Ultima actualizare September 3, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 - 6 anii
La zi
Price
13,800 GBP
pe nivel. Studenti internationali. | Acasă / Studenți din UE: 9 250 de euro pe nivel
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date