Acreditat de: Societatea de Drept din Scoția

LLB nostru de doi ani de fast-track este disponibil pentru cei care dețin deja o diplomă de onoare într-o altă disciplină. Programul oferă o cunoaștere și o înțelegere fundamentală a principalelor caracteristici ale sistemului juridic și ale legislației din Scoția.

Scopul principal al programului, care este acreditat de Societatea de Drept din Scoția, este de a vă oferi cunoștințe și înțelegere a sistemului juridic și a dreptului din Scoția. Veți beneficia de clase mici, acces excelent la sprijinul personalului și posibilitatea de a câștiga experiență prin intermediul Clinicii de Drept a GCU, ajutând în același timp comunitatea locală.

Mulți absolvenți continuă să urmeze diploma în practica juridică profesională (PEAT1), care este următoarea etapă pentru cei care doresc să se califice drept avocat.

Cariera ta

Absolvenții GCU LLB au obținut locuri de muncă ca solicitanți într-o gamă largă de firme de avocatură, inclusiv cele mai mari și mai cunoscute companii din Scoția, cum ar fi Brodies LLP, CMS Cameron McKenna LLP, Maclay Murray

Destinațiile de lucru includ, de asemenea, rolurile de management și de conformitate în cadrul sectoarelor bancar și de asigurări, printre care Clydesdale Bank și Morgan Stanley, roluri de investigare și executare în cadrul organismelor de reglementare, inclusiv Autoritatea de Conduită Financiară, Scoția de Poliție și Standardele de Comerț. Ltd și Citizens Advice Scotland.

Ce veți studia

GCU oferă LLB de 2 ani accelerate (280 de puncte de credit) pentru absolvenții care participă la licitație.

Anul 3

 • Introducere în sistemele juridice și studiu
 • Obligatii
 • Trusturi, succesiune și dreptul familiei
 • Lege publica
 • Legea scoților: Drepturile omului, statul și responsabilitatea
 • Drept penal și dovezi
 • Opțiunea de lege pentru nivelul 2 sau 3

Anul 4

 • Legea comercială (modul de credit dublu 40)
 • Legea pentru mediul natural construit și natural
 • Dreptul UE
 • Abilități pentru ocuparea forței de muncă
 • Jurisprudența și teoria socială
 • Opțiunea de lege pentru nivelul 2 sau 3

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

LLB Fast-track

2: 1 gradul de onoruri sau mai mare (orice disciplină)

2: 2 Pot fi luate în considerare onoruri / grade neclasificate, cu o medie de 65% sau mai mare.

Pot fi solicitate referințe / interviuri.

Limba engleza

Solicitanții a căror limbă maternă nu este engleza vor fi, în mod normal, obligați să dețină IELTS cu o valoare totală de 7,0 cu 6,5 în fiecare element sau echivalent.

informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil să vă înscrieți în acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

 • Acasă: £ 6500
 • RUK: £ 6500
 • UE: £ 6500
 • Internațional: n / a

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări pentru studenți.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Metode de evaluare

Strategia noastră de învățare și predare are ca scop echiparea studenților noștri cu cunoștințele, aptitudinile și atributele de a funcționa ca cursanți flexibili și independenți pe tot parcursul vieții, în timp ce dezvoltă și încorporează învățarea și învățarea inovatoare și pertinente, bazate pe cercetare solidă și bursă.

Folosim o mare varietate de tehnici de evaluare în toată gradul, dintre care unele sunt concepute special pentru a spori abilitățile pe care studenții noștri le vor avea nevoie pentru locul de muncă. De exemplu, sunt adoptate exerciții practice în instanțele judecătorești într-un număr de module, așa cum este redactarea unei varietăți de documente legale. Filmează, de asemenea, studenții noștri care întreprind interviuri cu clienți.

Metode de predare

Diferitele metode de învățare și de predare pe care le folosim sunt concepute pentru a se asigura că programul este atât profesional cât și provocator din punct de vedere academic. Se utilizează o gamă largă de metode, incluzând mooting, care utilizează o cameră dedicată, în care pot fi filmate și analizate performanțele studenților.

Dezvoltăm alfabetizarea digitală a elevilor noștri; în cadrul modulului Skills for Legal Employment, elevii au posibilitatea de a se angaja în activități de cercetare colaborativă sprijinite de aplicații de marcare socială sau de a explora utilizarea Twitter pentru a-și îmbunătăți experiența de învățare. Module inovatoare, cum ar fi Mooting și medierea și abilitățile juridice, fac, de asemenea, parte din curriculum.

Studenții noștri au oportunitatea de a beneficia de experiență de muncă prin intermediul liniei noastre profesionale. Ei au, de asemenea, șansa de a participa la concursul Mooting Student Law Society, care are loc în camera noastră dedicată. Finala acestui concurs se desfășoară într-o sală de judecată din Glasgow, în fața unui judecător practicant.

Oferim sesiuni de angajare în cadrul modulelor și ca sesiuni personalizate în colaborare cu Societatea Dreptului Studenților. Sesiunile includ: Câștigarea CV-urilor și aplicațiilor pentru studenții de drept, obținerea unui stagiu și impresia la interviu pentru studenții de drept.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la GCU - Glasgow School for Business and Society »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
La zi
Price
6,500 GBP
Acasă, RUK și studenți din UE; Studenți internaționali N / A
După locații
După dată