Read the Official Description

Bucerius Maestru de Drept și Afaceri

Ne întâlnim în persoană

Bucerius Facultatea de Drept vă invită să participați unul din ei Programul de Master Info zile sau după locul de muncă Info Sesiuni. Faceți cunoștință cu personalul și studenții noștri și a obține răspunsuri la orice întrebări ați putea avea despre Bucerius Facultatea de Drept și Master de Drept și de afaceri. Exploreaza partea academică a programului de timpul unui studiu de caz introductiv și primi sfaturi de studiu individual în timpul unei întâlniri cu un membru al echipei noastre de personal. Program și de înregistrare

Programul

-Un an Bucerius Maestru de Drept și de afaceri (LLM / MLB), este programul ideal pentru lege și absolvenți de afaceri, precum și absolvenții de alte discipline care se străduiesc să lucreze la intersecția de drept și de afaceri. Programul este predat în întregime în limba engleză, dar oferă, de asemenea, limba germană ca o cursuri de limbi străine.

În funcție de punctul central al studiilor, absolvenții sunt acordate fie un Master of Laws (LLM) sau un Master de Drept și de afaceri (MLB).

Un cuvânt de la decan, profesor Clifford Larsen

În scopul de a oferi studenților o educație completă de la intersecția de drept și de afaceri, unic curriculum LLM / MLB ia ciclul de viață al unei întreprinderi de afaceri și urmărește atât aspectele juridice și de afaceri de care dezvoltarea. Aceasta include înființarea întreprinderii, transformand firma intr-o companie public a avut loc, va internațională, fuziunea cu sau achiziționarea o altă firmă, restructurarea și o firmă care are dificultăți financiare. Prin utilizarea dezvoltarea unei întreprinderi ca coloana vertebrală sale structurale, Programul creează sinergii între diferitele sale module. Ca urmare, elevii studiază mai eficient și de a obține o înțelegere de ansamblu mai bună a relației dintre drept și de afaceri.

Elevii analiza realizarea unei idei antreprenoriale, investiga înființarea de o întreprindere de afaceri, și să evalueze creșterea internațională și dezvoltarea întreprinderii respective. Module opționale permite studenților să aprofundeze cunoștințele lor în domenii suplimentare de drept și de afaceri. Un stagiu obligatoriu și scrierea tezei de master add-orientată spre practică și a componentelor de cercetare a Programului.

Ca urmare a acestui curriculum, absolvenți LLM / MLB lăuda un set impresionant de competențe și cunoștințe cu relevanță directă pentru locul de muncă în companii internaționale, firme de avocatură, și alte organizații. Ei fac parte din acest grup de profesioniști de ultimă oră, care au fost instruiți în mod sistematic pentru a lua o abordare interdisciplinară la întrebări juridice și de management.

PREZENTARE

  • Oferit de Bucerius Facultatea de Drept, top-clasat facultatea de drept din Germania - Interdisciplinare program de 1 an, a predat în întregime în limba engleză - Pentru lege și de afaceri absolvenți cu ceva experienta de lucru - Absolvenții primesc fie un LLM (Legea și de afaceri) sau un Master de Drept și afaceri (MLB) - servicii puternice de carieră și sprijin stagiu - organism de student internațional și de facultate din mediul academic și practica - sprijin administrativ excelent - Focus pe cunoștințe și abilități-ocuparea forței de muncă relevant - Burse disponibile

Bucerius Facultatea de Drept este lider privat și acreditate de stat, facultatea de drept a Germaniei; a fost menționată ca o instituție germană "Ivy League" (Christoph Luschin în: Sud-vestul Jurnalul de Drept Internațional 2012).

Absolvenții săi se numără printre cele mai căutate după ce, în Germania și în străinătate.

Bucerius Facultatea de Drept a obținut acest rezultat, deoarece acesta este caracterizat prin concentrarea acesteia internațională, orientare practică și performanță, precum și atenție la dezvoltarea personală a fiecărui elev în parte.

Bucerius Facultatea de Drept a fost infiintata in anul 2000 de către ZEIT-Stiftung Ebelin und Gerd Bucerius, unul dintre cele mai mari fundatii private din Germania, în scopul de a stimula noi evoluții în învățământul superior. Bucerius Facultatea de Drept este o instituție campus intim cu aproximativ 20 de profesori full-time, zeci de lectori invitați, 500 de elevi LLB, 100 de schimb de studenți, 50 de studenți LLM / MLB și aproape 300 de doctorat studenți. Institute și centre de transnațională IP, mass-media și a Legii Tehnologie și politica, dreptul comercial și legea Piete de Capital, și Fundația de Drept și Legea de non-profit tot sublinia legătura puternică dintre mediul de afaceri și de drept, pe link-ul care se află în centrul de Bucerius MLB și grade LLM.

Condițiile pentru studenții care doresc MLB sau gradul LLM la Bucerius Facultatea de Drept sunt excelente. Școala este situată pe un campus cu frunze în centrul orașului Hamburg. Toate clădirile Bucerius, complet renovat sau nou-construite, sunt accesibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, care să permită studenților să urmeze obiceiurile lor individuale de studiu. Camerele de studiu mici-grup facilita elevilor "să lucreze împreună în afara clasei; o cafenea, salon de cafea, o sală de dormind și centru de fitness mic încuraja pe elevi să se relaxeze și de a socializa. Datorită locației sale și calitatea de facilitățile sale, Bucerius Facultatea de Drept este site-ul de o gamă largă de conferințe, cursuri externe, precum și alte evenimente internaționale.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Aug. 2019
Duration
1 an
Full-time
Price
22,000 EUR
Taxa de școlarizare
Deadline
Request Info
March 31 for students with visa requirement, May 15 for students without visa requirement
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Request Info
March 31 for students with visa requirement, May 15 for students without visa requirement

Aug. 2019

Location
Application deadline
Request Info
March 31 for students with visa requirement, May 15 for students without visa requirement
End Date