Read the Official Description

Iarna 2018 Aplicații - Închis

Aplicațiile sunt închise pentru primirea în anul 2018 a Certificatului în cadrul Fundațiilor pentru studii juridice universitare.

Acest program este conceput pentru a vă oferi fundația de care aveți nevoie pentru un studiu juridic absolvent cu succes. Elevii din acest program

 • studiază fundamentele dreptului public și privat canadian într-o clasă interactivă
 • să învețe și să practice abilitățile juridice, analitice și de scriere în domeniul dreptului comun prin construirea de probleme simple și mai complexe, cu posibilități de feedback mic și individual și feedback
 • pune bazele pentru o performanță reușită în cursurile LLM și în viitoarea carieră juridică

Pentru cine este acest program?

Acest program este conceput în primul rând pentru absolvenții de programe de diplomă de drept din afara Canada, care sunt interesați în urmărirea studiilor juridice postuniversitare în Canada. Apreciem, de asemenea, cererile de la profesioniștii fără studii juridice care au o experiență de muncă sau o educație legată de legi și care sunt interesați să continue cursurile de drept.

Dacă prima dvs. limbă nu este limba engleză, trebuie să aveți un scor de test de competență în limba engleză de cel puțin 7.0 IELTS sau echivalentul acesteia. Dacă aveți nevoie de un curs de limba engleză avansată înainte de a lua acest program, vă recomandăm să aplicați pentru programul York Advanced English (YUELI).

Cerințe de competență lingvistică pentru dreptul comercial internațional

 • Testarea limbii engleze ca limbă străină (TOEFL) - Hârtie bazată pe: 600 (cu minim 5 pe TWE)
 • TOEFL - Computer Based: 250
 • TOEFL - iBT (bazat pe Internet): 94-101
 • IELTS: 7.0
 • YELT - Testul limbii engleze englezești: Trupa 3
 • YUELI - Institutul de limba engleză al Universității York: Nivelul 9 cu onoruri

Structura programului

Programul este cu normă întreagă și cuprinde patru cursuri care se desfășoară între ianuarie și mai în fiecare an. Elevii frecventează cursurile în persoană la ambele campusuri OsgoodePD și Osgoode Hall. După cursul intensiv de orientare pe două săptămâni, elevii se pot aștepta să frecventeze cursul de patru ori pe săptămână, pentru un total de 12 ore de ore pe săptămână. Clasele sunt interactive și sunt predate de profesori de drept și adjuncți care practică avocați dintr-o varietate de domenii.

Descrierea cursurilor și cursurilor

Orientare spre lege

Acest curs este o introducere intensivă de două săptămâni în studiul de drept în Canada și în practica juridică canadiană. Cursul introduce studenții la conceptele de bază ale dreptului comun și le oferă elevilor abilități esențiale, cum ar fi învățarea prin metoda Socratic, luarea de note de lectură, citirea cazurilor și a legislației, pregătirea rezumatelor de cazuri și angajarea în analiza predictivă a dreptului comun. De-a lungul cursului, vorbitorii invitați vor fi invitați să vorbească despre diferite domenii ale practicii juridice, inclusiv practica litigiilor, practica corporatistă și practica guvernamentală. Vor fi atribuite lecturi, vorbitori invitați, discuții de grup și sarcini, precum și sarcini individuale scrise.

Introducere în analiza juridică și scriere

Acest curs este conceput pentru a familiariza studenții cu abilități de bază de analiză și scriere. Aceasta va implica o activitate extensivă cu competențele de rezolvare a problemelor juridice necesare într-un regim de drept comun, familiarizarea cu crearea de documente juridice și de documente academice utilizate în mod obișnuit. În primul rând, natura bazată pe sarcini a acestei părți a cursului necesită un angajament semnificativ și "constant". Instructorii presupun că studenții vor aborda cursul și sarcinile necesare ca parte a cursului, într-o manieră profesională. Cursul va fi prezentat prin cursuri și exerciții online, cursuri în cadrul clasei, discuții, sesiuni de instruire, exerciții și misiuni în clasă. Elevii trebuie să facă lecturile necesare și să completeze toate chestionările și / sau exercițiile alocate înainte de cursuri și vor fi rugați să participe la discuții.

Introducere în dreptul canadian

Acest curs servește ca o introducere în sistemul juridic canadian. Scopul este de a oferi studenților o înțelegere largă a modului în care funcționează legea într-un context canadian și a temeiurilor conceptuale de a urmări studii mai detaliate în dreptul canadian. Acest curs se concentrează în primul rând pe structura juridică și pe Constituția Canadei. Printre alte subiecte, cursul se referă la tradiția juridică, teoria legală, sursele de drept, relațiile diferitelor categorii de drept și ramurile guvernului, ierarhia instanțelor, interpretarea cazurilor și a statutului și luarea deciziilor administrative.

Introducere în dreptul privat în Canada

Acest curs oferă studenților o introducere în dreptul privat în Canada. Prin intermediul cursului, elevii vor învăța fundamentele dreptului canadian, contractul și dreptul de proprietate în provinciile de drept comun. Acest curs oferă, de asemenea, studenților o bază în dreptul canadian corporativ și comercial.

Opțiuni după finalizarea programului

Elevii care finalizează cu succes programul vor primi un certificat Osgoode care să indice o notă de "Pass" sau "Pass with Honors".

Un grad de "Pass with Honors" va fi acordat studenților care:

 • Au un vocabular sofisticat în limba engleză
 • Poate să se angajeze într-o analiză juridică bine fundamentată
 • Poate produce următoarele la cel puțin un nivel B: eseu juridic la nivel de absolvent, notă legală, caz sau comentariu legislativ și răspuns la un model de faptă legală lungă într-un mediu de examen
 • Au erori gramaticale minime și structură de teză în lucrarea lor
 • Sunt capabili să facă prezentări în clasă și să se angajeze în argumente solemne și dezbateri sofisticate

Dacă treceți la o LLM OsgoodePD Professional după finalizarea programului, puteți fi eligibil pentru o poziție avansată în LLM sau scutiri de la cursurile introductive, în funcție de cerințele specializării LLM pe care o introduceți.

Cerinte de eligibilitate

Dacă prima dvs. limbă nu este engleza, trebuie să aveți un scor de limbă engleză pentru testul de limbă de cel puțin 7.0 IELTS sau echivalentul acesteia pentru acest program. Căutăm participanți care au un interes puternic în program și au demonstrat potențialul academic.

Documentele de aplicare

Ca parte a cererii dvs., vă vom solicita să furnizați următoarele:

 • copie a rezultatelor testelor de competență lingvistică, în cazul în care prima dvs. limbă nu este limba engleză (cu excepția cazului în care ați finalizat un program de studii universitare la o universitate engleză numai)
 • copie a transcrierilor de gradul de drept și a oricăror transcrieri de diplomă; sau, dacă nu aveți o diplomă de drept, o copie a tuturor înscrisurilor universitare și / sau colegiilor
 • actual CV
 • declarație personală care explică de ce doriți să vă alăturați programului nostru și cum vă va beneficia (maximum 500 de cuvinte)

Taxe de școlarizare

Cursul costă 11.500 CAD, plus taxele aplicabile studenților locali și 13.000 dolari pentru studenții străini, plus taxele aplicabile. Taxele includ manualele de curs și materialele necesare. Taxele sunt datorate integral înainte de înscrierea în clase. Taxele se pot schimba fără notificare.

Program taught in:
Engleză
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

See 5 more programs offered by OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 săptămâni
La zi
Price
11,500 CAD
Studenți interni: $ 11.500CAD, studenți internaționali: $ 13.000CAD
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date