Read the Official Description

De ce un program în Finanțe islamice și Drept?

Bancar islamic și finanțe este cea mai rapidă creștere în sectorul serviciilor industria financiară, înregistrând rate anuale de creștere de peste 15%. În inițiativele Africa de Sud pentru a facilita bancar islamic și finanțe au fost puse în aplicare. Legile fiscale au fost modificate cu scopul de a atrage de dolari petro din țările din Orientul Mijlociu. Africa de Sud poate fi centrul de bancar islamic din Africa. În plus, există este crescut interes în domeniul bancar islamic și finanțe în Africa și legea islamică stă la baza acestui. Un program în Finanțe islamice și Drept va contribui la dezvoltarea capitalului uman în acest domeniu.

Ce voi câștiga la acest program?

Programul este conceput pentru a oferi o înțelegere corectă a legii islamice și Finanțelor. Cursul are drept scop de a dota participanților cu cunoștințe pe un spectru larg de Finanțe islamice, Bănci și aspectele juridice relevante, în scopul de a îmbunătăți înțelegerea practic de Finanțe islamice, bancar și Drept într-un stat laic. Există o proliferare a băncilor islamice si ferestre islamice în bănci convenționale în Africa de Sud și în întreaga lume. Participanții vor avea cunoștințele de bază și aptitudinile necesare pentru a le permite să aibă perspective în zona de islamice Banci, Finante si drept.

Programul va fi o experiență bogată pentru cei cu și fără (Shariah) cunoștințe islamice și a candidaților din diferite confesiuni religioase.

Programul de livrare

Programul va fi livrat prin intermediul unui mix de prelegeri și studiu independent. Prelegerile vor fi facilitate de conducere Finanțe islamice și Legea savanți. Elevii de completare acest program va fi, de asemenea, posibilitatea de a articula vertical pe programul RBS BCom de ieri.

Module să fie finalizată

  • Principiile Legii islamice - Islamic Banking & Finance - islamic Dreptul Familiei - Introducere la Principiile Legii islamice - sistemul judiciar în Islam - Drept penal islamic - islamic Jurisprudență medical
Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Feb. 2019
Duration
Request Info
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date