Certificat post-bacalaureat Studii paralegale

Generalități

Programul de descriere

10 cursuri de seară și online vă permit să completați certificatul paralegal post-bacalaureat în 12 luni, toate online.

Programul de certificare post-bacalaureat pentru studii legale NSU, îți oferă avantajul în cariera extrem de solicitantă, angajată ca paralegal cu birourile de avocat din întreaga SUA. Programul îți direcționează talentele și concentrează-te către asistarea avocaților din sectorul public și privat în pregătirea audierilor, proceselor și menținerea unei comunicări pozitive cu clienții.

  • Oferite complet online, 9 credite trebuie să fie în format sincron.
  • Clasele predate de profesori cu drept de normă NSU, avocați, judecători și magistrați care au demonstrat atât capacitatea de predare, cât și expertiza în materie.
  • Cursuri de seară (în persoană și online) sunt de asemenea disponibile pentru a se potrivi cu o varietate de programe.
  • 5 date de început disponibile: ianuarie, martie, mai, august și octombrie

Facultate

O parte integrantă a Colegiului larg de drept Shepard este facultatea noastră. Sunt mentori adevărați și modele de rol care te provoacă și te inspiră. Experiența și competența lor în domeniile de drept stabilite și emergente oferă puntea dintre tradiție și evoluție în profesia de avocat. Legea NSU are 18 ani de experiență în predarea online și în sprijinul studenților care aleg să ia cursuri de la distanță.

Eligibilitatea programului

Certificatul paralegal este disponibil oricărui student care a absolvit cu succes o diplomă de licență (BS sau BA). Profesia paralegală este extrem de solicitantă și necesită specialiștii săi să aibă un angajament puternic față de clienții lor, avocații și sistemul juridic.

Pentru admitere nu este necesar un test standardizat (GRE sau LSAT).

Solicitanții care au participat la universități sau colegii străine li se cere să-și evalueze acreditările academice pentru echivalența instituțională a SUA (evaluare curs-de-curs) de una dintre următoarele companii:

  • Josef Silny & Asociații www.jsilny.com
  • World Education Services www.wes.org

Cetățenii străini care locuiesc în afara SUA la momentul depunerii cererii și a căror limbă maternă nu este engleza, trebuie să prezinte dovezi de competență în limba engleză completând în mod satisfăcător Testul de limba engleză ca limbă străină (TOEFL) cu un scor minim de 600. Test punctajele trebuie depuse la Oficiul de admitere. Pentru o aplicație TOEFL, vizitați site-ul web la http://www.ets.org/toefl/. Nova Southeastern University acceptă testul Pearson de limba engleză-academică (PTE-Academic) ca dovadă a competenței în limba engleză. Scorul general minim necesar pentru PTE-Academic este de 54. PTE-Academic va servi ca o opțiune alternativă la examenele TOEFL și IELTS.

Procesul de solicitare a certificatului paralegal

Completați cererea online. https://www.law.nova.edu/apply-now/

Există o taxă de cerere nerambursabilă de 50 USD, care este plătibilă la momentul depunerii cererii. Această taxă poate fi renunțată dacă participați la o ședință online open house.

Transcripțiile oficiale care arată diplomele de licență conferite de la o universitate acreditată la nivel regional și, dacă este cazul, transcrieri oficiale de la oricare dintre toate colegiile (colegii de studii universitare și universitare).

Solicitanții vor fi evaluați asupra capacității lor de a lucra constructiv cu alți profesioniști dintr-un mediu online. Aceasta include, dar nu se limitează la comunicarea eficientă online sau în persoană cu facultăți, personal și administratori la NSU.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeaster ... Citeste mai mult

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeastern University (NSU) Law equips all students with skills needed for professional success – today, tomorrow, and for decades to come. Citește mai puţin