{lawstudies-certificate:singular} în Dreptul Afacerilor Online

Găsește {lawstudies-certificate:plural} în Dreptul Afacerilor Online 2019

Dreptul Afacerilor

Finalizarea unui program de certificat poate completa o diplomă sau o educație secundară existentă prin adăugarea unui set de competențe specializate. Adesea, acest lucru poate duce la o promovare, la o poziție de intrare sau la intrarea într-un program de licență.

Deși de obicei nu le permite studenților să dea examen pentru a practica dreptul, un Masterat în Drept sau LLM în dreptul afacerilor este totuși un program de studiu dorit de către mulți datorită faptului că oferă cunoștințe de specialitate.  

Contactează Universitățile {lawstudies-certificate:plural} în Dreptul Afacerilor Online 2019

Citește Mai Mult

Legi de divertisment online și certificat de industrie

University of Southern California Gould School of Law
Online Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Certificatul de licență USC on-line pentru divertisment și certificatul de industrie este deschis atât studenților internaționali, cât și absolvenților JD interni care doresc să-și desfășoare o carieră în industria de divertisment cu ritm rapid. [+]

Certificatul online USC în Dreptul și Industria de divertisment este conceput pentru absolvenții interni ai JD și studenții internaționali care doresc să urmeze o carieră juridică în industria de divertisment.

Programul de certificate poate fi finalizat ca un program independent sau în colaborare cu LL.M. cursuri de specialitate pentru gradul dumneavoastră.

Cu rădăcinile sale în Los Angeles, capitala divertismentului din lume, certificatul legii divertismentului este conceput pentru a vă oferi expertiza juridică la nivel înalt pentru a avansa în film, televiziune sau mass-media.

Curriculum Dreptul și certificatul pentru industria de divertisment Cursuri obligatorii (12 credite) Curs De ore de credit DREPT 603 Organizații de afaceri 4 LEGEA 710: Redactarea contractului 2 LEGEA 527: Proprietatea intelectuală: drepturile de autor 2 LEGEA 551: Proprietatea intelectuală: marcă comercială 2 LEGEA 522: Legea și industria divertismentului 2 ... [-]

Certificat dreptul de afaceri on-line

University of Southern California Gould School of Law
Online Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Creșterea de comerț la nivel mondial este de a face rapid legislația Statelor Unite limba internațională de afaceri. Câștigând această USC acreditărilor exclusivă poate creste un student tranzacționabilitate cu angajatorii multinationale de top în căutarea pentru această specializare unică. Acest certificat este disponibil atât pentru profesioniștii juridice internaționale din SUA și. [+]

Certificat de Drept on-line de afaceri USC este deschis atât studenților internaționali și absolvenți JD, care se pot utiliza pe piața internă dreptul de afaceri în cariera lor.

Acest program de certificat poate fi completat ca un program de sine stătător sau incluse în LL.M. cursuri necesare pentru a se specializa gradul dumneavoastră.

Atunci când câștiga un certificat de absolvent în dreptul afacerilor on-line de la USC, semnalează angajatorilor pe care le au cunoștințele și abilitățile de la aspectele organizatorice și financiare pentru a face procesul decizional și a contractului de negociere importantă pentru furnizarea de top-notch consilier juridic într-un context de afaceri.... [-]