Caută {lawstudies-certificate:plural} în Justiție penală

Un certificat este un premiu academic deseori urmărit de studenți sau profesioniști care doresc să fie experți într-un domeniu îngust. Cercetătorii pot obține certificate de licență, postuniversitare sau avansate. Cele mai multe programe pot fi finalizate într-un singur an universitar. Ce este un certificat în justiția penală? Este un program de studii la nivel universitar care an… Citeste mai mult

Un certificat este un premiu academic deseori urmărit de studenți sau profesioniști care doresc să fie experți într-un domeniu îngust. Cercetătorii pot obține certificate de licență, postuniversitare sau avansate. Cele mai multe programe pot fi finalizate într-un singur an universitar.

Ce este un certificat în justiția penală? Este un program de studii la nivel universitar care analizează abilitățile necesare pentru a înțelege subiecte și concepte legate de dreptul penal și susținerea justiției. Cele mai multe programe de certificare au o listă de cursuri obligatorii și elective pentru alegerea elevilor, dar fiecare universitate poate avea o listă ușor diferită. Cursurile pot include sau se aseamănă cu procedurile penale, bazele condamnării, înțelegerea infracțiunilor cu gulere albe, principiile dovezilor și ghidarea proceselor penale.

Participanții dobândesc deseori abilități impresionante care îi pot face pe candidați căutați. De exemplu, elevii își pot îmbunătăți comunicarea, raționamentul deductiv și abilitățile de conducere. Nu numai că acest lucru ar putea conduce la salarii mai mari, dar abilitățile pot, de asemenea, facilita profesioniștilor să-și traverseze viața personală.

Care este costul unui certificat? Răspunsul poate depinde de școală, de programul, de durata și chiar de locația școlii. Solicitanții care doresc o estimare trebuie să contacteze direct universitățile.

Un certificat în justiția penală poate duce la o varietate de cariere în și din domeniul juridic. Mulți studenți care sunt experți în justiția penală continuă să devină ofițeri de aplicare a legii, avocați de apărare penală, judecători, profesori, procurori, jurnaliști, executori judecătorești, detectivi, analiști în laboratoare penale, cercetători în domeniul dreptului penal sau ofițeri de corecție. Absolvenții pot avea oportunități ușor diferite, bazate pe istoricul lor de muncă și educație.

Indiferent unde locuiți, este posibil să vă înscrieți într-un certificat în programul de justiție penală. Școlile din întreaga lume au cursuri online și on-campus. Pentru a aplica, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
Polk State College
Lakeland, USA +3 Mai mult

Sistemul de Management Curriculum (CMS) de aplicare a legii de bază Recrutarea Programul oferă formare legate de locul de muncă la nivel de intrare candidaților pentru funcții ... +

Sistemul de Management Curriculum (CMS) de aplicare a legii de bază Recrutarea Programul oferă formare legate de locul de muncă la nivel de intrare candidaților pentru funcțiile de ofițer de aplicare a legii. -
Certificat
La zi
Engleză
Campus