Filter
Certificat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută {lawstudies-certificate:plural} în Justiție penală

Un certificat este un premiu academic deseori urmărit de studenți sau profesioniști care doresc să fie experți într-un domeniu îngust. Cercetătorii pot obține certificate de licență, postuniversitare sau avansate. Cele mai multe programe pot fi finalizate într-un singur an universitar.

Ce este un certificat în justiția penală? Este un program de studii la nivel universitar care analizează abilitățile necesare pentru a înțelege subiecte și concepte legate de dreptul penal și susținerea justiției. Cele mai multe programe de certificare au o listă de cursuri obligatorii și elective pentru alegerea elevilor, dar fiecare universitate poate avea o listă ușor diferită. Cursurile pot include sau se aseamănă cu procedurile penale, bazele condamnării, înțelegerea infracțiunilor cu gulere albe, principiile dovezilor și ghidarea proceselor penale.

Participanții dobândesc deseori abilități impresionante care îi pot face pe candidați căutați. De exemplu, elevii își pot îmbunătăți comunicarea, raționamentul deductiv și abilitățile de conducere. Nu numai că acest lucru ar putea conduce la salarii mai mari, dar abilitățile pot, de asemenea, facilita profesioniștilor să-și traverseze viața personală.

Care este costul unui certificat? Răspunsul poate depinde de școală, de programul, de durata și chiar de locația școlii. Solicitanții care doresc o estimare trebuie să contacteze direct universitățile.

Un certificat în justiția penală poate duce la o varietate de cariere în și din domeniul juridic. Mulți studenți care sunt experți în justiția penală continuă să devină ofițeri de aplicare a legii, avocați de apărare penală, judecători, profesori, procurori, jurnaliști, executori judecătorești, detectivi, analiști în laboratoare penale, cercetători în domeniul dreptului penal sau ofițeri de corecție. Absolvenții pot avea oportunități ușor diferite, bazate pe istoricul lor de muncă și educație.

Indiferent unde locuiți, este posibil să vă înscrieți într-un certificat în programul de justiție penală. Școlile din întreaga lume au cursuri online și on-campus. Pentru a aplica, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Justiție penală

Polk State College

Sistemul de Management Curriculum (CMS) de aplicare a legii de bază Recrutarea Programul oferă formare legate de locul de muncă la nivel de intrare candidaților pentru fu ... [+]

O Sistem de management al curriculum-ului (CMS) de aplicare a legii de bază Recruit Programul oferă cursuri de formare legate de locul de muncă la nivel de intrare candidaților pentru funcțiile de ofițer de aplicare a legii. Curriculum-ul este prescris de Florida Departamentul de Standarde de justiție penală și de formare a Comisiei de aplicare a legii, a, în conformitate cu Florida statut. Acest program presupune inscrierea persoanelor fizice sa fie punct de vedere fizic și mental puternic, imparțial, și în mod constant de alertă.

La finalizarea programului, studentul trebuie să treacă statul Florida Ofițer examen de certificare înainte de a primi o certificare provizorie. Această certificare este necesară pentru angajarea în calitate de ofițer de aplicare a legii în locale, județene și agențiile de aplicare a legii de stat.... [-]

Statele Unite ale Americii Bartow Lake Wales Lakeland Winter Haven  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză