LAWSTUDIES.RO

Vezi toate {lawstudies-certificate:plural} în Justiție penală în Statele Unite ale Americii 2019

Oricine încearcă să-și aprofundeze perspectivele de carieră sau să intre într-un program de diplomă își poate găsi șansele mult îmbunătățite prin inițierea unui program de certificare. Aceste programe necesită adesea mai puțin timp pentru a fi finalizate în comparație cu o diplomă de licență sau de masterat.

LLM Criminologie este conceput pentru a vă oferi o înțelegere cuprinzătoare a legislației privind drepturile omului. După finalizarea LLM în criminologie, v-ar putea determina o cunoaștere aprofundată a legii de bază și teoria legate de criminologie.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

{lawstudies-certificate:plural} Cel Mai Bun în Justiție penală în Statele Unite ale Americii 2019

1 Rezultate din Justiție penală, Statele Unite ale Americii Filter

Certificat în cms de aplicare a legii program de bază recruta

Polk State College
Campus La zi Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Bartow Lake Wales Lakeland Winter Haven + 2 mai mult

Sistemul de Management Curriculum (CMS) de aplicare a legii de bază Recrutarea Programul oferă formare legate de locul de muncă la nivel de intrare candidaților pentru funcțiile de ofițer de aplicare a legii.