Filter
Certificat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Privește {lawstudies-certificate:plural} în Legea interesului public

Un program de certificat poate ajuta studenții care doresc să-și aprofundeze cunoștințele prin formare specializată. Aceste programe există într-o varietate de discipline și pot fi o opțiune bună pentru cei care doresc să finalizeze un curs de studiu în aproximativ un an.

LLM în Drept Public este un program dinamic, care urmărește creșterea cercetare legal de elevi. Acei studenți care sunt interesați de acest program au oportunități de plină de satisfacții. Există diverse oportunități și variază de la cercetarea încălcare a drepturilor omului la muncă în zonele și de relief.

Contactează Școli Direct pentru Caută {lawstudies-certificate:plural} în Legea interesului public 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Legea interesului public

Albany Law School

Un nou program de certificare on-line în Cybersecurity ... [+]

Un nou program de certificare on-line în Cybersecurity

să înțeleagă impactul legilor și al politiciievaluați programul de confidențialitate și de confidențialitate al unei companii sau al unei organizațiisă evalueze cele mai bune practici din industrie împreună cu normele de securitate cibernetică și de confidențialitate de stat, federale și internaționale,să ia decizii și să sfătuiască factorii de decizie de vârf în ceea ce privește modul de orientare a unei întreprinderi sau a unei organizații pentru a se adapta rapid la un risc constant, la conformare, la un mediu legal și de politici.

Programul este format din trei cursuri pentru un total de nouă ore de credit și este oferit într-un format complet online, de învățare la distanță, permițând studenților să completeze cursuri în momentele care se potrivesc cel mai bine programul lor. Fiecare curs are nevoie de 14 săptămâni pentru a fi finalizat și poate fi luat simultan, astfel încât toate cele trei cursuri să poată fi finalizate într-un semestru academic.... [-]

Statele Unite ale Americii Albany
Septembrie 2020
Engleză
6 - 12 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză