Legea contractelor pentru directorii de afaceri

Acest curs de drept contractual va permite directorilor să comunice și să funcționeze mai eficient în mediul de afaceri internațional prin îmbunătățirea capacității acestora de a citi, înțelege și gestiona contractele internaționale elaborate în limba engleză.

Veți înțelege principiile de bază ale legislației contractului englez și principiile generale de drept care stau la baza contractelor internaționale. Veți putea vedea modul în care toate acestea se aplică modului în care sunt interpretate și redactate contractele, precum și modul de înțelegere a modului în care răspunderea contractuală este construită și interpretată.

Acest curs de scurtă durată a contractului este foarte participativ și vă va oferi ocazia de a vă implica în învățarea interactivă cu tutorele cursului, precum și prin exerciții practice. De asemenea, se va pune accent pe contractele proprii ale delegațiilor și pe parcursul desfășurării cursului.

Cerințe de curs

  • Educație - Diplomă de licență sau o diplomă echivalentă de învățământ superior sau o experiență relevantă de muncă
  • Limba engleză - Cadru european comun (CEF) Nivel B2 * sau echivalent (toate materialele didactice și de învățare sunt furnizate numai în limba engleză)

* Vă rugăm să țineți cont de cei care au un nivel de B1 în limba engleză și vor fi luate în considerare dovezile relevante ale studiului ulterior.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare June 2, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
5 zilele
La zi
Price
1,790 GBP
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date