Curs de învățare la distanță: finanțarea proiectelor internaționale (3 credite)

Generalități

4 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Finanțare internațională de proiecte (3 credite)

Finanțarea proiectelor este utilizată pentru finanțarea de proiecte de infrastructură la scară largă în întreaga lume, cum ar fi aeroporturi, drumuri și centrale electrice, proiecte de petrol și gaze și minerit, precum și construirea de școli, spitale și închisori în cadrul programelor de parteneriat public-privat. Ceea ce distinge finanțarea proiectului de alte forme de împrumut garantat comercial este dependența de fluxurile de numerar generate de proiectul însuși, fără sprijinul total al creditelor din partea sponsorilor proiectului. - Profesorul Julia Sullivan

140299_pexels-photo-2897883.jpeg

Cursuri de învățare la distanță

Cinci cursuri de învățare la distanță sunt oferite cu titlu de credit pentru LL.M. în practica comercială transnațională. Sunt:

  1. Introducere în sistemul juridic al Statelor Unite (1credit),
  2. Studiu de caz în litigii transfrontaliere (2 credite),
  3. Recunoașterea și executarea hotărârilor judecătorești străine (3 credite),
  4. Avocatul global (3 credite),
  5. Finanțarea internațională a proiectelor (3 credite).

Odată început, cursul trebuie finalizat în termen de opt săptămâni, cu excepția cazului în care se solicită și se acordă o prelungire. Cursurile sunt disponibile pe un stick de memorie USB, pe un DVD sau prin Internet. Fiecare curs este oferit sub forma unei prezentări PowerPoint, care include videoclipuri, text și lecturi PDF.

Cursurile sunt „autonome” - nu sunt necesare manuale sau manuale suplimentare sau alte resurse. Fiecare curs include teste și întrebări cu eseu scurt, ale căror răspunsuri sunt trimise automat instructorului cursului. Învățământul la distanță poate reprezenta un total de 12 din cele 21 de credite necesare pentru LL.M.

La finalizarea înregistrării, studentului i se va trimite USB-ul sau DVD-ul relevant sau i se va emite o parolă pentru accesul online la curs.

Facultatea de învățare la distanță

Profesorul Dennis Campbell este director al Center for International Legal Studies și lector la Universitatea din Boston și Universitatea Eötvös Lorand. Deține un LL.M. de la Universitatea Stockholm și este membru al barurilor de stat din New York, Iowa și Colorado.

Profesorul Julia Sullivan este membru al Chartered Institute of Arbitrators și a fost partener la Akin Gump Strauss Hauer & Feld, LL. Deține o diplomă de licență la American University și LL.M. diplomele de la Universitatea din Boston și Universitatea Lazarski.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law ... Citeste mai mult

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law. Its international headquarters have been in Salzburg, Austria since 1976. Its essential purpose is to promote and disseminate knowledge among members of the international legal community. Citește mai puţin
Salzburg , Budapesta , Varşovia , Shanghai + 3 Mai mult Mai Puțin