Curs de Practică Juridică (LPC) - week-end part-time

Generalități

10 locații disponibile

Programul de descriere

Curs de Practică Juridică (LPC) - week-end part-time

Dacă aveți o diplomă de drept sau un GDL și doriți să vă antrenați ca solicitant, vă oferim trei opțiuni, inclusiv un Master în Drept, Afaceri și Management LPC pentru a vă pregăti afacerea.

 • Calificați-vă cu un LPC, cu opțiunea de a obține un MSc sau LLM fără costuri suplimentare
 • Dezvoltați conștiința comercială, gândirea critică și abilitățile profesionale necesare pentru a vă pregăti pentru provocările de a fi solicitant
 • Studiați-vă LPC-ul cu un master și ați putea fi eligibil pentru un împrumut de student postuniversitar
 • Accesați suportul de carieră premiat pentru a vă ajuta cu aplicațiile contractului dvs. de formare imediat ce vă acceptați locul

Cu un accent clar pe viitoarea dvs. ocupare a forței de muncă, suntem mai încrezători decât oricând în succesul dvs. și oferim promisiunea noastră de angajare LPC. Obțineți un loc de muncă în nouă luni sau vă vom oferi 100% din comisioanele dvs. înapoi: 50% din comisioanele dvs. ca și cashback plus 50% din comisioanele dvs. ca și credit pentru alte cursuri.

Conform celor mai recente date disponibile, 97% din studenții noștri full-time 2016/17 și accelerat LPC 2017/17 absolvenți în vara anului 2017 au asigurat un loc de muncă, un contract de pregătire sau un studiu suplimentar în nouă luni de la finalizarea cu succes a cursului.

Cerințe de curs

Pentru a vă permite să vă ocupați de LPC, trebuie să respectați cerințele pentru începerea unui curs de practică legală (LPC) stabilit de Autoritatea pentru reglementarea solicitanților (SRA) - a se vedea mai jos. Nerespectarea acestor cerințe de eligibilitate înseamnă că universitatea nu va avea altă opțiune decât să vă anuleze locul în curs.

Dacă sunteți un student din afara SEE, veți avea nevoie, de asemenea, de o viză care să acopere întreaga durată a cursului dvs. - consultați cerințele privind vizele de mai jos.

Criteriile de selectare a criteriilor de selecție ale LPC
 • Profilul academic și realizarea, în general, un minim de o diplomă de lege onoruri de gradul II sau de lege GDL / CPE / MA *
 • O comanda suficienta a limbii engleze pentru a finaliza cu succes cursul - a se vedea cerintele de limba engleza de mai jos
 • Orice circumstanțe speciale au fost dezvăluite în cererea dumneavoastră
Referințe academice sau alte referințe

* Această cerință este îndeplinită fie de: A) acordarea unui grad de drept calificat. Gradul dvs. de drept trebuie să îndeplinească anumite standarde academice pentru a se califica. Aceasta trebuie să includă evaluări adecvate în cele șapte fundații ale cunoașterii juridice - dreptul public, obligațiile I (contractul), obligațiile II (delictuală), dreptul penal, legea funciară, capitalul propriu

Universitatea de drept respectă pe deplin legislația privind egalitatea de șanse și încurajează activ diversitatea în cadrul profesiei de avocat. Procesul nostru de admitere acționează în mod echitabil și își propune să le permită studenților să utilizeze cât mai bine talentele lor. Sunteți încurajați să ne spuneți despre orice cerințe speciale cât mai curând posibil. Acest lucru ne va permite să discutăm despre modul în care putem să ne îndeplinim cerințele.

Trebuie să îndepliniți toate cerințele de eligibilitate până la începutul cursului - dacă nu faceți acest lucru, puteți să vă împiedicați să vă înscrieți în curs. Dacă credeți că acest lucru poate fi o problemă (de exemplu, dacă aveți rezultate de evaluare târzii), vă rugăm să contactați Admiterea cât mai curând posibil.

Viitori Solicitari stagiari

Recent, ARS a consultat o serie de propuneri de modificare a regulamentelor sale, inclusiv eliminarea cerinței ca studenții să solicite înscrierea la studenți și aprobarea stagiului lor de pregătire profesională înainte de începerea procesului LPC.

Dacă vi s-a oferit un contract de formare, trebuie să vă asigurați că autoritatea de reglementare a solicitanților (SRA) a verificat "caracterul și adecvarea" dvs. pentru a fi solicitant.

Aceasta poate dura cel puțin șase luni pentru a finaliza dacă aveți:

 • A comis anumite infracțiuni
 • A fost găsit vinovat de o infracțiune academică
 • Au avut probleme financiare grave (cum ar fi falimentul, aranjamentele individuale de voluntariat sau hotărârile judecătorești)
 • Au fost supuse unor constatări nefavorabile de reglementare
 • Demonstrați orice alt comportament pe care nu l-am aștepta de la un solicitant (de exemplu un comportament care a fost necinstit, violent sau discriminatoriu)

Vă rugăm să aruncați o privire la SRA Suitability Test 2011 pentru mai multe informații și completați cererea de eligibilitate dacă doriți să le informați despre probleme.

Dacă nu aveți nimic de spus SRA, puteți să-i informați despre acest lucru atunci când tu și angajatorul tău le-ai spus că antrenamentul tău urmează să înceapă.

În cazul în care decizia ARS nu va fi confirmată înainte de data de începere a activității LPC, puteți continua cursul, dar faceți acest lucru pe propriul risc financiar. Dacă aveți nelămuriri cu privire la o problemă de caracter și de adecvare, vă rugăm să contactați SRA.

Acreditarea învățării anterioare

Dacă ați studiat anterior un BVC sau un BPTC, puteți fi scutit de anumite elemente ale LPC. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul SRA și contactați echipa noastră de admitere.

Limba engleză

Dacă ați absolvit o diplomă în afara Marii Britanii și nu veniți dintr-o "țară majoritar vorbitori de limbă engleză", vă rugăm să furnizați o copie certificată a unuia dintre testele aprobate în limba engleză.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education, with a rich heritage and reputation for innovation. In fact, we've trained more practising lawyers ... Citeste mai mult

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education, with a rich heritage and reputation for innovation. In fact, we've trained more practising lawyers in the UK than anyone else. With campuses based in many of the UK’s most vibrant and interesting cities, in addition to a campus in Hong Kong, The University of Law offers a first-class, professional learning experience in a diverse choice of locations. Citește mai puţin
Londra , Birmingham , Bristol , Chester , Exeter , Guildford , Leeds , Manchester , Londra , Marea Britanie online , Madrid , Citind , Londra , Viena , Liverpool , Nottingham , Hong Kong , Norwich , Sheffield + 18 Mai mult Mai Puțin

Acreditări

AACSB Accredited