Citește Descrierea Oficială

Dacă obiectivul dvs. este de a deveni avocat, Cursul BPP University pregătire profesională a BPP University (BPTC) oferă cea mai bună pregătire posibilă. Oferim sesiuni de advocacy și conferințe predate în grupuri de câte patru, adevărate încercări și evaluări false, precum și cea mai largă gamă de electives ale oricărui furnizor. În plus, serviciul nostru de carieră scoate toate opririle pentru a vă ajuta să vă asigurați căutarea.

După finalizarea cu succes a BPTC, veți fi pe deplin pregătit pentru cerințele vieții în calitate de avocat - și veți fi eligibil pentru a fi invitat la Baroul Angliei și Țării Galilor (sub rezerva îndeplinirii cerinței de sesiune de calificare a instanței dvs. de judecată).

Profesia de avocat poate fi exigentă, iar barristerul nu este pentru toată lumea. Vă recomandăm să citiți aceste informații importante emise de Consiliul de Standarde Bar dacă doriți să studiați pentru Barul Angliei și Țării Galilor.

Cursul de formare profesională a baroului (BPTC) este acordat de BPP University .

Informatie cheie

 • Sesiuni de grup mici - toate sesiunile practice de advocacy și conferințe sunt predate în grupuri de câte 4
 • Învățați de la practicienii cu experiență cu o concentrare practică puternică
 • Opțiunea de tipare a scrierilor de opinie și de elaborare a evaluărilor
 • Selecția cea mai largă de opțiuni pentru a alege, mai mult decât orice alt furnizor
 • Cresterea cunostintelor cu introduceri la cursuri si vizite in instante, ajutandu-va sa directionati aplicatiile catre cele mai potrivite camere pentru dumneavoastra
 • Finanțarea este disponibilă prin burse, planuri de plăți fără dobândă și credite pentru studenți din cadrul programului Future Finance
 • Obțineți experiență de lucru vitală - prin consilierea clienților reali prin Centrul Pro Bono premiat
 • Practicați-vă abilitățile prin intermediul unor procese fictive și în derularea evenimentelor judecate de către membrii sistemului judiciar și practicieni
 • Evaluări adevărate la viață în advocacy și conferințe, folosind actori profesioniști
 • Valoare pentru bani - toate cărțile și materialele de învățare incluse în taxă
 • Carierele proactive sprijină să vă oferim cele mai bune șanse posibile de a asigura cărbuni
 • Convertiți BPP University BPTC la o diplomă BPP University Master completând 30 de credite suplimentare

BPTC Garanția carierei

Cursul nostru de formare profesională pentru baruri vă oferă cea mai bună pregătire posibilă pentru viață ca avocat și suntem atât de încrezători că oferim o garanție de carieră.

Dacă nu primiți poșta în termen de șase luni de la finalizarea BPTC, puteți studia gratuit o altă calificare la BPP, în valoare de până la 16.500 £ * inclusiv LPC. Locurile sunt limitate, astfel încât pentru mai multe detalii despre modul de aplicare sau pentru a afla mai multe, vă rugăm să contactați echipa noastră de admitere.

Strâns legată de profesie

Accentul Cursului de formare profesională a barului se referă la experiența și aplicația practică, punându-se un accent deosebit pe advocacy. Profesorii noștri practicieni sunt foarte experimentați - unii dintre ei continuă să practice sau să păstreze legături strânse cu profesia și sunt, de asemenea, formatori utilizați de către Inns of Court.

Instrumente inovatoare de studiu

Materialele de studiu includ:

 • Demonstrații online
 • Răspunsuri sugerate pentru munca scrisă
 • Efectuați evaluări vii cu actori profesioniști - pentru advocacy și conferințe
 • Înregistrări digitale care vă permit să vă revizuiți performanța săptămânală
 • Au fost înregistrate prelegeri de revizuire pentru toate sesiunile de grup civil și criminal
 • Cartea albă și practica penală a lui Archbold

Datele și evaluările studiului

BPTC cu normă întreagă se desfășoară pentru un an academic - între septembrie și iunie. În mod alternativ, puteți alege să studiați pentru o calificare cu jumătate de normă, un weekend pe lună, de peste doi ani.

Pentru opțiunea cu normă întreagă, clasele pot fi programate în trei sau patru zile pe săptămână, cu o zi pe săptămână rezervată cercetării și pregătirii. Pentru opțiunea cu jumătate de normă, există un program de inducție de trei zile, urmat de un weekend de studiu pe lună.

Veți fi evaluat printr-o combinație de examinări de abilități scrise și orale pe tot parcursul anului. Pentru studenții cu normă întreagă și pentru cei cu frecvență redusă, majoritatea evaluărilor vor avea loc în zilele lucrătoare.

La BPP University studenții au opțiunea de a scrie opiniile de a scrie și de a elabora evaluări, spre deosebire de scrisul de mână.

Studiați practica juridică LLM (Barristers)

Un nou program care vă oferă pregătirea esențială necesară pentru a deveni un avocat calificat, suntem mândri să lansăm LLM Legal Practice (barristers), un program integrat de masterat integrat în practica noastră, care încorporează BPTC foarte bine apreciat și se califică pentru finanțarea împrumutului postuniversitar de până la £ 10,280 de la Student Loans Company.

Noul program combină învățămintele din BPTC cu o gamă de module noi. Este un program provocator și plin de satisfacții, permițându-vă să dobândiți cunoștințe și aptitudini suplimentare care au o valoare reală în practica juridică actuală.

Free Masters completate

Vă oferim posibilitatea de a îmbunătăți BPTC și de a vă completa calificarea la o diplomă completă de master, fără nici un cost suplimentar. Acest lucru înseamnă că, în funcție de opțiunile subiectului dvs., puteți fie să absolvi cu un BPP University LLM Comerciale juridice Practice sau LLM Practica juridică (Barristers).

Cerințe de intrare

Cerințele de intrare în BPP University Graduate Diploma in Practice Bar (BPTC) sunt:

 • Diplomă de drept de drept calificat sau diplomă de notă plus CPE / GDL (minimum 2: 2)
 • Calitatea de membru al unei instanțe de judecată
 • O trecere în testul aptitudinilor de curs de bar (BCAT)
 • Fluent in engleza:

A. un scor minim de 7,5 în fiecare secțiune a testului academic IELTS; sau
b. un scor minim de 73 în fiecare parte a testului Pearson de limba engleză (academică)

În timpul sau înainte de înscriere, elevii din țările care vorbesc limba engleză vor fi obligați să prezinte un certificat eliberat de unul dintre furnizorii de testare de mai sus, care să ateste că au obținut scorurile necesare în fiecare secțiune a testului în aceeași ședință. În mod alternativ, studenții au prezis o diplomă de 2: 1 sau de clasa I, care consideră că pot depăși cerința lingvistică, pot solicita un interviu prin Skype cu unul dintre directorii programelor BPTC sau candidatul lor, care poate renunța la cerința unui certificat de înregistrare.

Certificatele emise de un furnizor de test care verifică scorul obținut de un candidat într-unul dintre testele de mai sus trebuie să fie actuale și valabile în conformitate cu regulile acelui furnizor de test la data la care candidatul începe BPTC.

După ce a fost admis la BPTC, BPP University ar trebui să considere că abilitatea lingvistică a unui student este nesatisfăcătoare sau dacă există o întrebare dacă un aspect al acestuia este la nivelul cerut, va trebui ca elevul să ia unul dintre testele de limbă de mai sus la orice etapă a cursului (la costul elevului) și obținerea punctajului necesar. Acest drept este nerestricționat, indiferent de limba primară a studenților.

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la BPP University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
- Pretul depinde de locatie.
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date