Curs de pregătire a testului LSAT

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Vă pregătiți pentru testul de admitere la facultatea de drept (LSAT)?

Înscrieți-vă pentru a efectua un test de diagnostic gratuit pentru a vă determina punctele tari și punctele slabe.

Scorul cel mai bun! Vorbiți cu consilierii noștri în domeniul educației și carierei pentru a afla mai multe despre cursurile noastre online de pregătire a testelor, admiterile la universitate și consilierea carierei.

Toate cursurile de pregătire a testelor includ:

  • Lectii video
  • Materiale de studiu online
  • Practica cu alegeri multiple pune întrebări pe bănci
  • Cursuri online live conduse de instructori de top
  • Examen simulat
  • Accesul la aplicații mobile în multe cazuri

Introducere

Timp de aproape un deceniu, Grace Education este un centru digital de învățământ la distanță pentru studenți și profesioniști, care combină consultarea admiterii și pregătirea examenului de admitere pentru colegiu, afaceri și școală postuniversitară cu servicii de plasare a forței de muncă, consiliere în managementul carierei și formare pentru dezvoltarea leadershipului pentru a cultiva academice pe tot parcursul vieții progresie și evoluție profesională continuă.

De la înființarea sa în 2012, Grace Education a colaborat cu instructori LSAT excelenți pentru a proiecta cursuri digitale, individuale, de pregătire a testelor pentru a spori încrederea, a consolida strategiile de testare și a vă îmbunătăți scorurile.

Scorul cel mai bun pe LSAT cu Grace

În pregătirea pentru admiterea la programele școlii de drept americane și europene, solicitanții trebuie să demonstreze anumite lecturi critice, raționamente verbale și gândire analitică măsurate prin testul standardizat: LSAT.

În plus față de coaching-ul nostru de pregătire a testelor LSAT, mulți dintre studenții noștri profită și de antrenorii de admitere la facultate, afaceri sau absolvenți Grace Education pentru a ajuta la cererile lor universitare și pentru a obține intrarea în colegiile și universitățile americane, britanice și europene foarte selective.

Cu o rată de succes de admitere a studenților de 97% de la înființarea sa în 2012, Grace Education a ajutat sute de solicitanți să obțină admiterea la programe de drept prestigioase la Harvard, Yale, Stanford, Columbia și Universitatea din Pennsylvania, pentru a numi doar câteva.

În plus, mulți dintre acești studenți continuă să conducă cariere extraordinare cu ajutorul antrenorilor Grace Education Career and Leadership Institute.

Pedagogie

Grace își construiește succesul cu metode de predare încercate și testate

Punctele tari și punctele slabe ale unui student sunt determinate de un test de diagnostic. Stilul său de învățare este, de asemenea, determinat de un test de stil de învățare. După analiză, studenții sunt împerecheați cu un antrenor de pregătire a testului cu care vor organiza un curs personalizat și individual pentru a-i pregăti cel mai bine să obțină cele mai bune rezultate la examen.

Instrucțiuni bazate pe exemple, strategii de testare practică, simulări de testare și revizuire sunt nucleul metodelor de predare ale Grace Education .

Studenții selectează ziua și ora cursurilor personale individuale.

Sunt disponibile planuri de plată flexibile.

Suntem una dintre puținele firme care iau în considerare costul geografic al vieții în stabilirea prețurilor noastre pentru a face programele și serviciile noastre accesibile tuturor studenților, indiferent de locul în care trăiesc.

Marturii

Am crezut că cursul Grace Education LSAT a fost grozav. Am avut un instructor grozav care știa ce face și a fost capabil să predea metodologia eficient. Materialele de curs au fost grozave, deoarece au furnizat o cantitate mare de întrebări și teste practice care au fost preluate de la LSAT-uri anterioare. Prin lecții și revizuirea pe cont propriu folosind materialele de studiu online, am reușit să mă cresc cu 18 puncte de la primul test de practică până la LSAT-ul meu real. Acest curs mi-a fost recomandat de o serie de prieteni și m-am bucurat atât de mult încât i-am ascultat. De când am luat cursul, l-am recomandat mai multor oameni care s-au înscris acum la curs și sunt sigur că nici ei nu vor fi dezamăgiți de curs. ”Kimberly, SUA

Cursul de pregătire a testului Grace Education LSAT funcționează. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei creșteri mari a scorului sau pur și simplu încercați să obțineți ultimele câteva puncte pentru a vă atinge scorul ideal, cursul Grace Education va acoperi. Lățimea și adâncimea materialelor sunt esențiale. Cu toate acestea, organizarea unică a întrebărilor reale de examen, a resurselor online și a instructorilor eficienți este ceea ce face ca acest curs să funcționeze. Dacă doriți să rezolvați fiecare întrebare publicată vreodată, acestea sunt toate în materiale. Dar dacă aveți nevoie să echilibrați activitatea școlară și acest curs, lecțiile și materialele pentru teme ale Grace Education vă fac cel mai eficient tot timpul petrecut. Cea mai bună parte este că abordarea Grace Education față de TOATE întrebările este consecventă, astfel încât atunci când vizați un tip de întrebare care vă provoacă, competența dvs. în toate tipurile de întrebări crește. Am auzit povești despre instructori la alte companii de pregătire a testelor „care învață testul împreună cu studenții” (groaza!), Dar instructorii Grace Education nu sunt doar de top, ci au trecut printr-un antrenament intensiv și au acces la resurse didactice extinse și continue. ”Sunil, SUA

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run.

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run. Citește mai puţin