Cursul de practică juridică (LPC) - accelerat

Dacă aveți o diplomă de drept sau un GDL și doriți să vă antrenați ca solicitant, vă oferim trei opțiuni, inclusiv un Master în Drept, Afaceri și Management LPC pentru a vă pregăti afacerea.

 • Calificați-vă cu un LPC, cu opțiunea de a obține un MSc sau LLM fără costuri suplimentare
 • Dezvoltați conștiința comercială, gândirea critică și abilitățile profesionale necesare pentru a vă pregăti pentru provocările de a fi solicitant
 • Adaptați-vă cursul la domeniile dvs. de specialitate de interes printr-o gamă largă de discipline elective
 • Studiați-vă LPC-ul cu un master și ați putea fi eligibil pentru un împrumut de student postuniversitar

Cu un accent clar pe viitoarea dvs. ocupare a forței de muncă, suntem mai încrezători decât oricând în succesul dvs. și oferim promisiunea noastră de angajare LPC. Obțineți un loc de muncă în nouă luni sau vă vom oferi 100% din comisioanele dvs. înapoi: 50% din comisioanele dvs. ca și cashback plus 50% din comisioanele dvs. ca și credit pentru alte cursuri.

96% dintre studenții noștri din 2015/16, care au absolvit în 2016/16, au absolvit în vara anului 2016 un loc de muncă securizat, un contract de formare sau un studiu ulterior în nouă luni de la finalizarea cursului.

Cerințe de curs

Pentru a vă permite să vă ocupați de LPC, trebuie să respectați cerințele pentru începerea unui curs de practică legală (LPC) stabilit de Autoritatea pentru reglementarea solicitanților (SRA) - a se vedea mai jos. Nerespectarea acestor cerințe de eligibilitate înseamnă că universitatea nu va avea altă opțiune decât să vă anuleze locul în curs.

Dacă sunteți un student din afara SEE, veți avea nevoie, de asemenea, de o viză care să acopere întreaga durată a cursului dvs. - consultați cerințele privind vizele de mai jos.

Criteriile de selectare a criteriilor de selecție ale LPC

 • Profilul academic și realizarea, în general, un minim de o diplomă de lege onoruri de gradul II sau de lege GDL / CPE / MA *
 • O comanda suficienta a limbii engleze pentru a finaliza cu succes cursul - a se vedea cerintele de limba engleza de mai jos
 • Orice circumstanțe speciale au fost dezvăluite în cererea dumneavoastră

Referințe academice sau alte referințe

* Această cerință este îndeplinită fie de: A) acordarea unui grad de drept calificat. Gradul dvs. de drept trebuie să îndeplinească anumite standarde academice pentru a se califica. Aceasta trebuie să includă evaluări adecvate în cele șapte fundații ale cunoașterii juridice - dreptul public, obligațiile I (contractul), obligațiile II (delictuală), dreptul penal, legea funciară, capitalul propriu

The University of Law respectă pe deplin legislația privind egalitatea de șanse și încurajează activ diversitatea în cadrul profesiei de avocat. Procesul nostru de admitere acționează în mod echitabil și își propune să le permită studenților să utilizeze cât mai bine talentele lor. Sunteți încurajați să ne spuneți despre orice cerințe speciale cât mai curând posibil. Acest lucru ne va permite să discutăm despre modul în care putem să ne îndeplinim cerințele.

Trebuie să îndepliniți toate cerințele de eligibilitate până la începutul cursului - dacă nu faceți acest lucru, puteți să vă împiedicați să vă înscrieți în curs. Dacă credeți că acest lucru poate fi o problemă (de exemplu, dacă aveți rezultate de evaluare târzii), vă rugăm să contactați Admiterea cât mai curând posibil.

Viitori Solicitari stagiari

Recent, ARS a consultat o serie de propuneri de modificare a regulamentelor sale, inclusiv eliminarea cerinței ca studenții să solicite înscrierea la studenți și aprobarea stagiului lor de pregătire profesională înainte de începerea procesului LPC.

Dacă vi s-a oferit un contract de formare, trebuie să vă asigurați că autoritatea de reglementare a solicitanților (SRA) a verificat "caracterul și adecvarea" dvs. pentru a fi solicitant.

Aceasta poate dura cel puțin șase luni pentru a finaliza dacă aveți:

 • A comis anumite infracțiuni
 • A fost găsit vinovat de o infracțiune academică
 • Au avut probleme financiare grave (cum ar fi falimentul, aranjamentele individuale de voluntariat sau hotărârile judecătorești)
 • Au fost supuse unor constatări nefavorabile de reglementare
 • Demonstrați orice alt comportament pe care nu l-am aștepta de la un solicitant (de exemplu un comportament care a fost necinstit, violent sau discriminatoriu)

Vă rugăm să examinați SRA Suitability Test 2011 pentru mai multe informații și să completați cererea de eligibilitate dacă aveți nevoie să le spuneți despre orice probleme.

Dacă nu aveți nimic de spus SRA, puteți să-i informați despre acest lucru atunci când tu și angajatorul tău le-ai spus că antrenamentul tău urmează să înceapă.

În cazul în care decizia ARS nu va fi confirmată înainte de data de începere a activității LPC, puteți continua cursul, dar faceți acest lucru pe propriul risc financiar. Dacă aveți nelămuriri cu privire la o problemă de caracter și de adecvare, vă rugăm să contactați SRA.

Acreditarea învățării anterioare

Dacă ați studiat anterior un BVC sau un BPTC, puteți fi scutit de anumite elemente ale LPC. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul SRA și contactați echipa noastră de admitere.

Limba engleză

Dacă ați absolvit o diplomă în afara Marii Britanii și nu veniți dintr-o "țară majoritar vorbitori de limbă engleză", vă rugăm să furnizați o copie certificată a unuia dintre testele aprobate în limba engleză.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 21 mai multe cursuri de la The University of Law Postgraduate Programmes »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Iulie 2020
Duration
6 luni
La zi
Price
16,230 GBP
Intern: De la £ 16,230. International: De la £ 16,230
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Iulie 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Iulie 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date