Filter
Cursuri
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 2 Cursuri în Drept comercial

Un curs este un tip de studiu pe care studenții îl pot lua după absolvirea liceului. Cursurile sunt luate la fiecare nivel al învățământului superior, de la studii universitare până la programe de masterat. Puteți să vă specializați în educație prin alegerea unor cursuri diferite.

Ce este un curs în dreptul comercial? Există multe domenii de drept pe care vă puteți specializa, iar dreptul comercial este legat de legile care guvernează proprietarii de afaceri și alte practici comerciale. Un curs în acest domeniu se axează pe leasingul de bunuri, vânzări, tranzacții securizate și coduri comerciale. Aceste cursuri pot, de asemenea, să predea despre funcționarea falimentului. Cursurile de drept comercial sunt adesea necesare pentru studenții din domeniul juridic sau de afaceri, sau pot fi selectați doar pentru că un individ găsește interesul subiectului.

Unul dintre cele mai mari beneficii pe care le câștigă participanții la cursurile de drept comercial este abilitățile pe care le dezvoltă. Ca și în cazul oricărui program de lege, studierea dreptului comercial îi ajută pe cercetători să își consolideze gândirea critică și abilitățile organizaționale, precum și să înțeleagă practica juridică și să organizeze argumente.

Costul înscrierii în cursuri depinde de școală și programul pe care l-ați ales, precum și de cursul pe care îl înscrieți. Pentru că atât de mulți factori afectează costurile, este important să cercetați cu atenție opțiunile în avans.

Opțiunile de carieră disponibile pentru cei care completează cursuri în drept comercial sunt în majoritate în domeniul juridic sau de afaceri. Ca și în cazul tuturor programelor de drept, cursanții juridici pot trece la avocați și este posibil să devină un avocat comercial care se specializează în practici comerciale. Pozițiile de intrare care sunt disponibile după studierea legii includ paralegal și secretar juridic. Este, de asemenea, posibil să intri într-o carieră care lucrează în politică pentru a deveni un creator de politici sau pentru a deveni un proprietar al afacerii dvs.

Pentru a începe, găsiți un program care se potrivește nevoilor dvs. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Drept comercial

University of Essex Online

Cursul nostru de Drept Internațional de Comerț și Drept Comercial PG Dip oferă o calificare avansată care este concepută pentru a vă dezvolta cunoștințele din modulele pr ... [+]

Cursul nostru de Drept Internațional de Comerț și Drept Comercial PG Dip oferă o calificare avansată care este concepută pentru a vă dezvolta cunoștințele din modulele programului PG Cert și de asemenea introduce abilități și metode de cercetare juridică, transport internațional de mărfuri, drept internațional privat, soluționarea litigiilor comerciale internaționale.

Legea este un subiect recunoscut și foarte respectat, iar cunoștințele dobândite în cadrul PG Dip International Trade and Commercial Law vor deschide numeroase oportunități pentru tine de a-ți dezvolta o carieră la nivel înalt într-o firmă internațională de avocatură, o companie multinațională sau o organizație guvernamentală.... [-]

Regatul Unit Colchester
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
16 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Essex Online

Cursul nostru PG Cert Dreptul Comercial Internațional și Comercial * on-line poate fi realizat ca o calificare stand-alone sau folosite ca o piatră de pas spre plin LLM n ... [+]

Nostru pg CertificatAcreditat comerțul internațional și dreptul comercial Desigur * on-line poate fi realizat ca o calificare stand-alone sau folosite ca o piatră de pas spre plin LLM noastre. Cursul permite studenților să exploreze domenii cum ar fi dreptul de organizare mondială de comerț, dreptul internațional de concurență, și vânzări internaționale de mărfuri.

Legea este un subiect larg recunoscut și foarte respectat și cunoștințele dobândite pe noastre PG Cert Comerț Internațional și Drept Comercial se va deschide mai multe oportunități pentru tine de a dezvolta cariera ta o carieră la nivel înalt într-o firmă de avocatură internațională, companie multinațională sau organizație guvernamentală.... [-]

Regatul Unit Colchester
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
8 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză