LAWSTUDIES.RO

Vezi Studii de Drept în Drept internațional De învăţare la distanţă 2019/2020

În timp ce unele persoane preferă sala de clasă mai mult decât studiul online, cursurile de drept oferă o oportunitate grozavă menită pentru a consolida dezvoltare personală și cunoștințele juridice specializate ale studentului. În cadrul cursurilor de drept se pot găsi domenii specializate care discută bazele și problemele moderne implicate în materii precum teoria de reglementare și dreptul comercial.

Un LLM în drept internațional oferă o bază puterincă de cunoștințe pentru studenții la drept care se decid pe parcursul studiilor să urmeze o carieră internațională.  

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Solicită Informații Cursuri în Drept internațional De învăţare la distanţă 2019/2020

1 Rezultate din Drept internațional, De învăţare la distanţă Filter

Curs: Recunoașterea hotărârilor străine

Center for International Legal Studies
Online 8 săptămâni Octombrie 2019 Austria Salzburg Ungaria Budapesta Polonia Varşovia China Shanghai + 5 mai mult

Cursul de 3 credite "Recunoașterea hotărârilor străine" implică, de fapt, două proceduri distincte, "recunoașterea" unei hotărâri străine și "executarea" acestei hotărâri în baza statutului care îi este acordat de o instanță națională.