Filter
Cursuri
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 2 Studii de Drept în Litigiu

Cursurile de colegiu sunt implicate în aproape toate programele de studiu. Acest lucru este valabil pentru totul, de la programe de licență la programe de masterat. Pentru a te înscrie într-un curs de colegiu, trebuie să fi absolvit liceul. În plus, majoritatea cursurilor durează câteva luni.

Ce este un curs în litigiu? Litigiul se referă la litigiile dintre două persoane sau entități care nu sunt de natură penală. Ori de câte ori o persoană simte că altcineva i-a prejudiciat cumva dacă nu comite o crimă, toate principiile litigiilor se află la joacă. Acest tip de curs se concentrează asupra sistemului juridic, a dinamicii și proceselor din sala de judecată, precum și asupra legilor care guvernează conflictele juridice și precedentele.

Studierea litigiilor îi ajută pe elevi să dezvolte un set de abilități care vor fi neprețuite în momentul în care își încep cariera. În multe cazuri, aceste abilități deschid noi oportunități de lucru sau pot crește salariul potențial. Pentru cei care studiază litigii, aceste abilități includ efectuarea de cercetări juridice, rezolvarea disputelor, comunicarea și gândirea critică.

Taxele asociate cu înscrierea într-un curs de litigii variază destul de puțin. Suma exactă va fi diferită în funcție de școala și programul dvs., de țara în care studiați, de durata studiilor și de tipul de grad câștigat, dacă câștigați o diplomă.

Deoarece acest domeniu de studiu este cu adevărat aplicabil numai legii, este probabil ca alegerea unui singur absolvent să devină un avocat sau o altă poziție legată de avocați. Este posibil să devii un avocat de apărare sau de urmărire penală, secretar juridic, paralegal sau avocat în litigiu. Deși este mai puțin obișnuit, poate fi posibil să se urmeze o carieră de politician sau judecător după studierea litigiilor.

Programul potrivit vă poate ajuta să vă începeți călătoria în educație. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Litigiu

Center for International Legal Studies

Cursul de 3 credite "Recunoașterea hotărârilor străine" implică, de fapt, două proceduri distincte, "recunoașterea" unei hotărâri străine și "executarea" acestei hotărâri ... [+]

Recunoașterea hotărârilor judecătorești străine

Cursul de 3 credite "Recunoașterea hotărârilor străine" implică, de fapt, două proceduri distincte, "recunoașterea" unei hotărâri străine și "executarea" acestei hotărâri în baza statutului care îi este acordat de o instanță națională. În cadrul unei proceduri de recunoaștere, o instanță dintr-o țară este invitată să accepte o hotărâre judecătorească pronunțată de o instanță a unei țări "străine" și să emită o hotărâre în esență identică, fără a reexamina fondul procesului inițial. În cazul unei proceduri de executare, în cazul în care hotărârea judecătorească străină recunoscută este o hotărâre judecătorească și debitorul are active în jurisdicția de primire, creditorul de succes judecătorești va avea acces la toate căile de atac aplicabile în țara recunoscătoare pentru a executa hotărârea judecătorească. Economia globalizată are ca rezultat și judecățile globalizate. Afacerile transfrontaliere generează litigii transfrontaliere. Litigiile transfrontaliere generează proceduri de recunoaștere și executare transfrontalieră. Taxă administrativă - 90 USD.... [-]

Austria Salzburg Ungaria Budapesta Polonia Varşovia China Shanghai  + 4 Mai mult
Octombrie 2019
Engleză
8 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Center for International Legal Studies

"Steaua" acestui curs de 2 credite este Aguinda v. Chevron, un caz care a început în 1993 în New York și a continuat prin tribunalele din Ecuador, Brazilia. Argentina, Ca ... [+]

Studiu de caz privind litigii transfrontaliere

"Steaua" acestui curs de 2 credite este Aguinda v. Chevron, un caz care a început în 1993 în New York și a continuat prin tribunalele din Ecuador, Brazilia. Argentina, Canada, Olanda și Gibraltar. Istoria sa lungă și torturată - incluzând proceduri arbitrale multiple în Haga și 23 cereri de descoperire în instanțele federale din 10 state ale Statelor Unite - oferă o bază pentru învățarea legii Statelor Unite împotriva terorismului, Actul privind rachetele americane și organizațiile corupte , Finanțarea litigiilor terțe, descoperirea americană, tratatele bilaterale de investiții și aplicarea extrateritorială a legii. Taxă administrativă - 60 USD.... [-]

Austria Salzburg Ungaria Budapesta Polonia Varşovia China Shanghai  + 4 Mai mult
Octombrie 2019
Engleză
8 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză