LAWSTUDIES.RO

Compară 2 Studii de Drept în Litigiu

Cursurile de colegiu sunt implicate în aproape toate programele de studiu. Acest lucru este valabil pentru totul, de la programe de licență la programe de masterat. Pentru a te înscrie într-un curs de colegiu, trebuie să fi absolvit liceul. În plus, majoritatea cursurilor durează câteva luni.

Ce este un curs în litigiu? Litigiul se referă la litigiile dintre două persoane sau entități care nu sunt de natură penală. Ori de câte ori o persoană simte că altcineva i-a prejudiciat cumva dacă nu comite o crimă, toate principiile litigiilor se află la joacă. Acest tip de curs se concentrează asupra sistemului juridic, a dinamicii și proceselor din sala de judecată, precum și asupra legilor care guvernează conflictele juridice și precedentele.

Studierea litigiilor îi ajută pe elevi să dezvolte un set de abilități care vor fi neprețuite în momentul în care își încep cariera. În multe cazuri, aceste abilități deschid noi oportunități de lucru sau pot crește salariul potențial. Pentru cei care studiază litigii, aceste abilități includ efectuarea de cercetări juridice, rezolvarea disputelor, comunicarea și gândirea critică.

Taxele asociate cu înscrierea într-un curs de litigii variază destul de puțin. Suma exactă va fi diferită în funcție de școala și programul dvs., de țara în care studiați, de durata studiilor și de tipul de grad câștigat, dacă câștigați o diplomă.

Deoarece acest domeniu de studiu este cu adevărat aplicabil numai legii, este probabil ca alegerea unui singur absolvent să devină un avocat sau o altă poziție legată de avocați. Este posibil să devii un avocat de apărare sau de urmărire penală, secretar juridic, paralegal sau avocat în litigiu. Deși este mai puțin obișnuit, poate fi posibil să se urmeze o carieră de politician sau judecător după studierea litigiilor.

Programul potrivit vă poate ajuta să vă începeți călătoria în educație. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Litigiu Filter

Curs: Recunoașterea hotărârilor străine

Center for International Legal Studies
Online 8 săptămâni Octombrie 2019 Austria Salzburg Ungaria Budapesta Polonia Varşovia China Shanghai + 5 mai mult

Cursul de 3 credite "Recunoașterea hotărârilor străine" implică, de fapt, două proceduri distincte, "recunoașterea" unei hotărâri străine și "executarea" acestei hotărâri în baza statutului care îi este acordat de o instanță națională.

Curs: Studiu de caz în litigii transfrontaliere

Center for International Legal Studies
Online 8 săptămâni Octombrie 2019 Austria Salzburg Ungaria Budapesta Polonia Varşovia China Shanghai + 5 mai mult

"Steaua" acestui curs de 2 credite este Aguinda v. Chevron, un caz care a început în 1993 în New York și a continuat prin tribunalele din Ecuador, Brazilia. Argentina, Canada, Olanda și Gibraltar.