LAWSTUDIES.RO

Compară 3 Studii de Drept în Studii de dreptul afacerilor

Cursurile de drept sunt adesea oferite de instituțiile de învățământ pentru a oferi studenților posibilitatea de a obține o profunzime mai mare a înțelegerii și o dezvoltare personală sporită. Subiectele studiilor de curs pot include o concentrare asupra problemelor actuale, cum ar fi proprietatea intelectuală și confidențialitatea internetului.

Ce este un curs în studii de drept comercial? Elevii care participă la aceste cursuri pot studia subiecte precum comerțul internațional, dreptul comercial și legile afacerilor în anumite țări. Vor fi acoperite și subiecte specifice, cum ar fi teoria reglementării, organizarea comerțului mondial și vânzările internaționale. Unele școli oferă cursuri în domeniul contabilității și al legislației fiscale, al dreptului penal al afacerilor sau al legii muncii și securității sociale. Elevii pot învăța despre legislația IP sau despre legalitatea branding-ului și a marketingului.

În timp ce participă la acest curs, oamenii de știință pot dezvolta abilități de comunicare și abilități de lucru îmbunătățite. Aceștia pot dezvolta tehnici organizaționale sau pot învăța să negocieze pentru îmbunătățirea personală. Abilitățile și experiența acumulată în timpul participării la un curs de drept comercial pot ajuta persoanele să avanseze în domeniul lor actual de ocupare a forței de muncă sau să ducă la alte oportunități educaționale.

Există multe variații în lungimea programului și în cerințele de completare de la o școală la alta. Din acest motiv, costurile pot varia foarte mult de la școală la școală. Elevii pot dori să contacteze instituțiile individuale pentru informații specifice.

Finalizarea unui curs în studiile de drept comercial poate duce la oportunități de avansare în cadrul unei cariere de student a carierei. Unii absolvenți au găsit un acces îmbunătățit la posturi ca avocați în cadrul firmelor de avocatură internaționale sau al organizațiilor guvernamentale. Alți absolvenți au găsit oportunități de angajare ca funcționari în domeniul proprietății intelectuale sau lucrători juridici în reglementarea financiară. Alte posibilități de carieră pot include lucrul în calitate de paralegal sau analist financiar. Uneori, pozițiile pot depinde de succesul educațional ulterior.

Instituțiile academice din întreaga lume oferă opțiuni multiple de înscriere pentru studenții moderni, inclusiv opțiunile de învățare la distanță și online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Studii de dreptul afacerilor Filter

Programul de Drept Sport

ESBS - European Sport Business School
Campus Part time 3 luni Contactează şcoala Spania Valencia

Obiectivul general al programului este că studentul cunoaște bazele juridice și juridice ale sportului.

PG Dip Comerț Internațional și Drept Comercial

University of Essex Online
Online La zi 16 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit Colchester

Cursul nostru de Drept Internațional de Comerț și Drept Comercial PG Dip oferă o calificare avansată care este concepută pentru a vă dezvolta cunoștințele din modulele programului PG Cert și de asemenea introduce abilități și metode de cercetare juridică, transport internațional de mărfuri, drept internațional privat, soluționarea litigiilor comerciale internaționale.

Pg cert comerțul internațional și dreptul comercial

University of Essex Online
Online La zi 8 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit Colchester

Cursul nostru PG Cert Dreptul Comercial Internațional și Comercial * on-line poate fi realizat ca o calificare stand-alone sau folosite ca o piatră de pas spre plin LLM noastre. Cursul permite studenților să exploreze domenii cum ar fi dreptul de organizare mondială de comerț, dreptul internațional de concurență, și vânzări internaționale de mărfuri.