LAWSTUDIES.RO

Compară 2 Cursuri în Studii de soluționare a disputelor

Odată ce ați absolvit liceul, puteți începe să vă gândiți la ce cursuri de învățământ superior doriți să le urmați. Un curs este o parte a unui program de grad și este modul în care vă construiți linia de studiu. Cele mai multe cursuri durează doar câteva luni până la finalizare, deși nu întotdeauna.

Ce este un curs în studiile de soluționare a disputelor? După cum v-ați aștepta, acest curs se concentrează în totalitate pe tehnicile de comunicare și negociere pentru dezarmarea conflictului și întoarcerea unei conversații într-un loc civil. Aceste cursuri se găsesc în mod obișnuit în programele juridice sau de afaceri, deoarece această abilitate este foarte utilă în domenii care interacționează cu alții. Cursurile se pot concentra pe modul în care aceste abilități ar putea fi utilizate într-o sală de judecată sau în întâlniri de afaceri.

Există aptitudini dezvoltate în studiile de soluționare a disputelor care îi ajută pe studenți în cariera lor și în viața de zi cu zi. Abilitatea de a descuraja conflictele este utilă în aproape orice mediu sau carieră. Alte abilități benefice pe care acest tip de curs le dezvoltă includ abilitățile de comunicare și gândirea critică.

Este esențial să cercetați costul cursurilor înainte de a vă înscrie. Fiecare curs are asociate diferite taxe. Suma exactă depinde de școală, program și țara de studiu.

Carierele pe care le puteți introduce după terminarea cursurilor de rezolvare a disputelor depind de programul de studii pe care l-ați ales. Dacă sunteți un student de drept, acest curs vă poate ajuta să deveniți un avocat sau să obțineți o poziție la nivel de intrare care poate duce la o carieră în drept, inclusiv paralegal și secretar juridic. Dacă sunteți student de afaceri, acest curs vă poate determina să deveniți un manager, lider de echipă sau, în cele din urmă, un director executiv.

Dacă sunteți interesat în studierea soluționării litigiilor la un colegiu sau la o universitate, găsiți un program care include acest curs unic. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Studii de soluționare a disputelor Filter

Curs: Recunoașterea hotărârilor străine

Center for International Legal Studies
Online 8 săptămâni Octombrie 2019 Austria Salzburg Ungaria Budapesta Polonia Varşovia China Shanghai + 5 mai mult

Cursul de 3 credite "Recunoașterea hotărârilor străine" implică, de fapt, două proceduri distincte, "recunoașterea" unei hotărâri străine și "executarea" acestei hotărâri în baza statutului care îi este acordat de o instanță națională.

Curs: Studiu de caz în litigii transfrontaliere

Center for International Legal Studies
Online 8 săptămâni Octombrie 2019 Austria Salzburg Ungaria Budapesta Polonia Varşovia China Shanghai + 5 mai mult

"Steaua" acestui curs de 2 credite este Aguinda v. Chevron, un caz care a început în 1993 în New York și a continuat prin tribunalele din Ecuador, Brazilia. Argentina, Canada, Olanda și Gibraltar.