Read the Official Description

lege

Toate calificările noastre sunt acreditate de Consiliul Învățământului Superior (ELV) și recunoscute de către Societatea de Drept din Africa de Sud (LSSA), Consiliul General al Baroului (GCB), precum și toți angajatorii locali și internaționali ai absolvenților de drept sau a profesioniștilor din domeniul juridic. Personalul nostru academic sunt cu experiență, dinamici și pasionați de asigurarea excelenței în eforturile lor de predare, de cercetare și de implicare al comunității.

Studenții noștri au înregistrat în mod constant performanțe bune la proces / concursuri de dezbateri judiciare simulate regionale și internaționale - ceea ce dovedește calitatea educației juridice pe care le primesc de la Fort Hare.

Studiul Legii cu privire la campusul nostru din East London se va asigura că elevii au acces facil la instanțele de judecată, firmele de avocatură, precum și alte instituții conexe de drept importante - în cazul în care acestea pot lucra part-time, servesc ca voluntari, sau pur și simplu participa să respecte legea în acțiune.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date