Citește Descrierea Oficială

Gradul de toate cursurile de studiu de licență este licențiat în drept (LL.B.) Cursurile de studiu califica absolvenți pentru misiuni în economia într-un mod practic. Elevii obține calificarea pentru pozitii de conducere, mai ales în companiile mijlocii, care necesită o combinație de legal precum și a competenței economice în același timp și de la o singură persoană.

Colaborări cu companii din regiune în timpul proiectelor și un stagiu de practică face posibil ca absolvenții să înceapă lucrul la un nivel de conducere, fără măsuri suplimentare de formare. Interconectarea aproape de conținutul juridice și economice garantează un nivel ridicat de cunoștințe în ceea ce privește practica economică, care este în plus îmbogățit cu ajutorul cheie calificărilor (de exemplu, cu limbi straine, cursuri de comunicare, Tehnologia informației). Cunoștințe juridice sistematică fundamentală este dobândit devreme, mai ales în dreptul civil și public și este, în principiu egal cu cursuri de nivel universitar. Corespunzător, cursul de studiu este bine organizat.

Studiile se prezintă sub formă de cursuri full-time, cu o pondere considerabilă de auto-studiu de timp și poate fi finalizate în termen de o lungime standard de șapte semestre, inclusiv examenele finale, care constau dintr-o teză de licență în scris și un colocviu.

Ulterior o diplomă de licență consecutive cursul de studiu de masterat Drept Internațional și de afaceri (Master of Laws, master), începe în semestrul de vară 2011. Mai multe informații vor urma.

Program predat în:
Germană
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
7 semestre
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date