21

Admiterea la Diploma de Programul LCC este deschis elevilor de 4 ori pe an. Studenți noi care doresc să se înregistreze pentru Diploma de Programul sunt sfătuiți să completeze și să depună formularul de cerere cât mai curând posibil, pentru a putea să se înregistreze pentru locul disponibil limitat în semestrul lor necesară.

Cerințe de admitere de intrare la LCC

Intrare pentru admiterea la Diploma de afaceri este deschis atât cetățenilor din Arabia Saudită și expați din toate țările de peste mări.

În prezent, admiterea este deschisă doar studenților de sex masculin. Planurile sunt de a deschide admitere pentru studenții de sex feminin din septembrie 2017.

Cerințele de admitere Intrarea în Diploma de Programe de afaceri sunt studenților cu vârsta minimă de 18 ani.

Studentul este de a fi finalizat una dintre următoarele cerințe de intrare:

  • Finalizarea 5 O niveluri Subiecții și 1 Niveluri A "sau subiect
  • Finalizarea unei diplome americane sau
  • Finalizarea Saudit School Diploma (în arabă sau engleză) sau
  • Finalizarea Certificat sau Diplomă în Bacalaureat Internațional sau
  • Finalizarea Intermediar Educației (FA / F.Sc / I.Com/ ICS), fie prin intermediul camerelor pakistaneze sau prin Consiliul de Central al Educației secundar din India

Elevii cu lipsa de competență în limba engleză, poate fi necesară pentru a finaliza un curs in Business English Language la Oxford Academy, pentru a atinge un grad notele de trecere de 5,5 în IELTS sau TOEFL iBT 65 sau TOEFL PBT 350.

În mod alternativ, studenții vor fi sfătuiți să se înregistreze pentru accelerarea "Key to Colegiul" program la LCC pentru a obține nivelul necesar de competență în limba engleză.

Studenții sunt binevenite pentru a apela la biroul de admitere LCC să se înregistreze pentru a face o programare pentru a participa la un tur de o zi deschisă a LCC și o prezentare a Programului Diploma de fiecare joi la ora 16:30.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată