Diplomă de master în drept din Statele Unite ale Americii (LL.M)

Generalități

Programul de descriere

O atenție individualizată, integrare cu studenți din Statele Unite ale Americii, un program de curriculum cuprinzător și flexibil, costuri rezonabile și o locație și facultate în afara număr: acestea sunt doar câteva din lucrurile pe care studenții internaționali se pot aștepta de la Masters din Legea din Statele Unite ale Americii de Drept de la Universitatea din Connecticut.

Testul Masters din Legea din Statele Unite ale Americii în Universitatea de Drept Connecticut admite doar un număr mic de studenți străini extrem de avocați calificați qualificados-, de obicei, un grup care are între (20) și (30) de studenți. Acest lucru asigură că toți candidații primesc monitorizare individualizat de predare și nedidactic parcursul studiilor. În principiu, toate clasele sunt frecventate în colaborare cu elevul și Juris Doctor Facultatea de Drept oferă una dintre cele mai bune raporturi elev-profesor de orice facultate de drept în Statele Unite ale Americii (11 elevi la un cadru didactic) și nu un personal dedicat facultate și adaptate în mod specific la nevoile de studenți internaționali.

Alegerea între aproximativ 150 de subiecți oferite anual, studenții internaționali se pot crea propriul program de studiu, sau, în cazul în care doresc, pot obține certificate de energie și dreptul mediului, drepturile internaționale ale omului, proprietate intelectuala, drept de Servicii Financiare și Drept fiscal specializare. Personalul nostru didactic include experti recunoscut în toate aceste domenii, dar poate cel mai important de remarcat faptul că mulți dintre ei au, de asemenea, o experiență semnificativă de predare în școlile de drept din întreaga lume, ceea ce demonstrează încă o dată angajamentul de Facultatea de Drept pentru cu elevii de drept internațional.

Flexibilitate și costuri rezonabile sunt steagurile de stăpânii noștri. Programul de studiu poate fi urmat în două semestre sau autorizare în trei semestre, iar admis poate începe fie în semestrul de toamna (sfârșitul lunii august) sau semestrul de primavara (ianuarie). Ca suntem o instituție finanțată de stat, taxele noastre sunt printre cele mai mici din școala de avocatura de top din Statele Unite ale Americii. Studenții de master de drept de obținere note bune pot aplica în continuare pentru cursuri de Juris Doctor fără a fi nevoie să facă LSAT (testul pentru admitere la studii juridice), iar în cazul în care a admis, poate transfera cele mai multe dintre creditele obținute în Master de lege în cursul Juris Doctor. Facultatea de Drept a lansat, de asemenea, un nou curs S.Juris Doctor (doctor în drept), pentru un număr select de absolvenți cu diplomă de master în drept care doresc să-și petreacă mai mulți ani în cercetare și scris academic.

Universitatea din Connecticut este situat în Hartford, Connecticut, în regiunea istorică a New England, la doar două ore de la New York și Boston. Hartford este capitala industriei de asigurări din Statele Unite și Facultatea de Drept oferă acces la unele dintre cele mai mari companii de servicii financiare din lume. Activități culturale și recreative abundă de asemenea, nici în Hartford sau mare dincolo, și includ numeroase muzee si centre de arta spectacolului. Frumusețea extraordinară și istoria New England va fi la ușa ta, cu satele sale mici, plaje curate, și lanțuri muntoase importante, toate facilamente accesibil de la Hartford. Facultatea de Drept în sine este situat în zona rezidențială West End din Hartford, într-un campus frumos stil gotic, care a înregistrat pe lista națională Locurilor Istorice din Statele Unite.

Ultima actualizare May 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the ... Citeste mai mult

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the United States. Citește mai puţin