Diplomă de doi ani extins Master of Laws (LLM)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Diplomă de doi ani extins Master of Laws (LLM)

Masterul de Drept de doi ani (LLM) de la USC Gould vă permite să petreceți un an de învățare a elementelor fundamentale ale sistemului juridic din SUA și de a stăpâni engleza legală înainte de un an de studii LLM.

În primul an, veți primi cursuri academice în domeniul lecturii și al înțelegerii legale, al briefingului, analizei juridice și al îmbunătățirii abilităților de limba engleză. Clasele mici, personalizate vă oferă posibilitatea de a vă adapta la a trăi în SUA și a participa la USC.

După finalizarea cu succes a primului an, veți primi un certificat în Studii juridice americane și veți fi înscris în programul LLM al USC Gould.

De ce să alegeți LLM extins de doi ani la USC Gould?

Recunoscută de Ghidul LLM ca fiind unul dintre "Top 10 programe LLM din California", programul nostru de doi ani de LLM în primul an vă întărește fluența în limba engleză în timp ce vă pregătește pentru a reuși în gradul LLM la USC Gould. Apoi, în al doilea an, LLM nostru de doi ani vă oferă o bază temeinică în dreptul american, stimulând în același timp gândirea critică și rezolvarea problemelor practice.

Cand te alaturi la USC Gould, vei deveni parte dintr-o comunitate dinamica si diversa a scolii de drept, vei fi ingrijita de o facultate de clasa mondiala si de consilieri, te vei inscrie in clase mici si colegiale si vei intra in reteaua globala de familii troiene cu mai mult de o mie de LLM alumni și zece mii de absolvenți de drept.

Biroul nostru de Servicii Internaționale oferă resurse suplimentare pentru a vă ajuta cu viza și alte cerințe pentru a studia în SUA

Eligibilitate

Pentru a vă califica pentru admiterea la LLM-ul nostru de doi ani extins, trebuie să fi obținut prima diplomă de drept (LLB sau echivalentul) în afara Statelor Unite.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

USC Gould is an elite law school committed to academic excellence. Our success is comprised of a world-class faculty, a close-knit and diverse student body, a well-situated campus, an interdisciplinar ... Citeste mai mult

USC Gould is an elite law school committed to academic excellence. Our success is comprised of a world-class faculty, a close-knit and diverse student body, a well-situated campus, an interdisciplinary curriculum, and a supportive alumni network. Citește mai puţin