Citește Descrierea Oficială

Diplomă de doi ani extins Master of Laws (LLM)

Masterul de Drept de doi ani (LLM) de la USC Gould vă permite să petreceți un an de învățare a elementelor fundamentale ale sistemului juridic din SUA și de a stăpâni engleza legală înainte de un an de studii LLM.

În primul an, veți primi cursuri academice în domeniul lecturii și al înțelegerii legale, al briefingului, analizei juridice și al îmbunătățirii abilităților de limba engleză. Clasele mici, personalizate vă oferă posibilitatea de a vă adapta la a trăi în SUA și a participa la USC.

După finalizarea cu succes a primului an, veți primi un certificat în Studii juridice americane și veți fi înscris în programul LLM al USC Gould.

De ce să alegeți LLM extins de doi ani la USC Gould?

Recunoscută de Ghidul LLM ca fiind unul dintre "Top 10 programe LLM din California", programul nostru de doi ani de LLM în primul an vă întărește fluența în limba engleză în timp ce vă pregătește pentru a reuși în gradul LLM la USC Gould. Apoi, în al doilea an, LLM nostru de doi ani vă oferă o bază temeinică în dreptul american, stimulând în același timp gândirea critică și rezolvarea problemelor practice.

Cand te alaturi la USC Gould, vei deveni parte dintr-o comunitate dinamica si diversa a scolii de drept, vei fi ingrijita de o facultate de clasa mondiala si de consilieri, te vei inscrie in clase mici si colegiale si vei intra in reteaua globala de familii troiene cu mai mult de o mie de LLM alumni și zece mii de absolvenți de drept.

Biroul nostru de Servicii Internaționale oferă resurse suplimentare pentru a vă ajuta cu viza și alte cerințe pentru a studia în SUA

Eligibilitate

Pentru a vă califica pentru admiterea la LLM-ul nostru de doi ani extins, trebuie să fi obținut prima diplomă de drept (LLB sau echivalentul) în afara Statelor Unite.

Program predat în:
Engleză
University of Southern California USC Gould School of Law

Vezi 1 mai multe cursuri de la University of Southern California USC Gould School of Law »

Ultima actualizare May 19, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
64,064 USD
De școlarizare pentru 2018-19 este de 64.064 dolari plus taxele obligatorii
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

University of Southern California (USC) Campus Tour

USC Gould - Is the bar exam right for me?

Admit Day at USC Gould School of Law

Take a Tour of USC Gould School of Law

Career Opportunities with an LLM Degree