Caracteristica unică a acestui curs este aceea că poate fi efectuată în întregime online, înlăturând nevoia ca studenții să participe la cursuri față-în-față.

Absolvenții pot alege subiecte care să permită înțelegerea principiilor: sistemului de înregistrare a mărcii înregistrate în Australia și Noua Zeelandă, inclusiv protecția mărcilor neînregistrate și a formelor aferente de protecție împotriva comportamentelor comerciale înșelătoare sau neloiale în legislația brevetelor din Australia și din Noua Zeelandă, sisteme, interpretare și valabilitate, inclusiv conținutul și implicațiile unei specificații și revendicări a brevetelor, precum și informații confidențiale și know-how aferente care să le permită să ofere consultanță cu privire la posibilele probleme legate de încălcarea brevetului, Zeelandă, permițându-i să consilieze cu privire la eventualele probleme legate de încălcarea proiectului, validitatea și conformitatea procesului juridic și a reglementării comportamentului profesional al avocaților de marcă și al avocaților de brevet trans-tasman din Australia și Noua Zeelandă. Absolvenții pot alege, de asemenea, din subiectele opționale, inclusiv legea dreptului de autor, aspecte globale ale dreptului proprietății intelectuale, proprietății intelectuale și cunoștințelor tradiționale, proprietății intelectuale și drepturile omului și comercializarea proprietății intelectuale.

În funcție de subiectele luate, absolvenții pot solicita înregistrarea ca avocat în Australia și pot îndeplini majoritatea cerințelor educaționale pentru înregistrarea ca avocat de brevet Trans-Tasman în Australia și Noua Zeelandă. Administratorii de arte sau profesioniștii din domeniul mass-media pot spori opțiunile de carieră prin construirea de expertiză în comercializarea sau gestionarea bunurilor de proprietate intelectuală. Alte opțiuni de carieră includ: avocat IP, manager de portofoliu IP, factor de decizie politică și autoritate de reglementare guvernamentală. Acest curs permite avocaților înregistrați în străinătate să întreprindă subiectele necesare pe care consiliul de avocați IP Trans-Tasman solicită pentru înregistrarea din Australia sau Noua Zeelandă.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la University of Technology Sydney »

Ultima actualizare Noiembrie 25, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
1 - 1.5 anii
Part time
La zi
Price
21,600 AUD
în AUD pe 24 cp sesiune
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date