Diplomă de licență în domeniul proprietății intelectuale

Generalități

Programul de descriere

Caracteristica unică a acestui curs este aceea că poate fi efectuată în întregime online, înlăturând nevoia ca studenții să participe la cursuri față-în-față.

Absolvenții pot alege subiecte care să permită înțelegerea principiilor: sistemului de înregistrare a mărcii înregistrate în Australia și Noua Zeelandă, inclusiv protecția mărcilor neînregistrate și a formelor aferente de protecție împotriva comportamentelor comerciale înșelătoare sau neloiale în legislația brevetelor din Australia și din Noua Zeelandă, sisteme, interpretare și valabilitate, inclusiv conținutul și implicațiile unei specificații și revendicări a brevetelor, precum și informații confidențiale și know-how aferente care să le permită să ofere consultanță cu privire la posibilele probleme legate de încălcarea brevetului, Zeelandă, permițându-i să consilieze cu privire la eventualele probleme legate de încălcarea proiectului, validitatea și conformitatea procesului juridic și a reglementării comportamentului profesional al avocaților de marcă și al avocaților de brevet trans-tasman din Australia și Noua Zeelandă. Absolvenții pot alege, de asemenea, din subiectele opționale, inclusiv legea dreptului de autor, aspecte globale ale dreptului proprietății intelectuale, proprietății intelectuale și cunoștințelor tradiționale, proprietății intelectuale și drepturile omului și comercializarea proprietății intelectuale.

În funcție de subiectele luate, absolvenții pot solicita înregistrarea ca avocat în Australia și pot îndeplini majoritatea cerințelor educaționale pentru înregistrarea ca avocat de brevet Trans-Tasman în Australia și Noua Zeelandă. Administratorii de arte sau profesioniștii din domeniul mass-media pot spori opțiunile de carieră prin construirea de expertiză în comercializarea sau gestionarea bunurilor de proprietate intelectuală. Alte opțiuni de carieră includ: avocat IP, manager de portofoliu IP, factor de decizie politică și autoritate de reglementare guvernamentală. Acest curs permite avocaților înregistrați în străinătate să întreprindă subiectele necesare pe care consiliul de avocați IP Trans-Tasman solicită pentru înregistrarea din Australia sau Noua Zeelandă.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Citeste mai mult

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Citește mai puţin