Diplomă dublă în drept și management

Generalități

Programul de descriere

Licență dublă în drept și management

  • Acesta îi permite studenților să practice profesii juridice și să practice profesii legate de gestionarea organizațiilor din sectorul privat și public.
  • Se bazează pe două școli care, timp de decenii, au pregătit profesioniști cu cunoștințele, abilitățile și atitudinile necesare pentru a răspunde provocărilor lumii actuale.

Programul Dual Degree în Drept și Management permite obținerea în 5 ani a două diplome de licență în diferite domenii, dar complementare: un grad în drept și un grad în management. Este un program care rezultă din parteneriatul dintre două școli de referință ale catolicului Porto: Facultatea de Drept și Școala Catolică de Afaceri din Porto.

Diploma duală permite absolventului de drept să dobândească viziune de afaceri și sensibilitate față de lumea organizațională, sporind capacitatea sa de a lucra în echipe multidisciplinare, unde sunt necesare cunoștințele, sensibilitatea și articularea celor două domenii.

La rândul său, diploma duală pregătește diploma în Management pentru domeniul cadrelor și instrumentelor juridice fundamentale și să ia în considerare natura interdisciplinară a provocărilor cu care se confruntă organizațiile, promovând o viziune integrată a realității.

136065_AD0158068_Easy-Resize.com.jpg

destinatari

Elevii care doresc să acceseze toate ieșirile profesionale ale Legii și toate ieșirile din conducere, prezentându-se pe piața muncii cu pregătirea ideală pentru consultanța fiscală și financiară, dreptul de afaceri, analiza, planificarea și structurarea operațiuni, contractare și negociere, audit financiar, reglementare, servicii corporative și relații instituționale.

Planul de studiu

Programul Dual Degree în Drept și Management permite absolvirea a două grade - una în Legea și una în Management - pentru un total de 10 semestre.

Planul de studiu include 55 de subiecți, care vă permit să completați o diplomă în drept (240 ECTS) și o diplomă de management (180 ECTS).

operație

Programul Dual Degree in Law and Management funcționează zilnic la facilitățile campusului Foz da Católica Porto.

Limba predativă predominantă este portugheza, cu unele unități curriculare predate în engleză. Limba engleză are o importanță din ce în ce mai mare în lumea afacerilor, fiind deja astăzi, o cerință esențială pentru orice profesionist în domeniile dreptului și managementului.

Pe de altă parte, unul dintre obiectivele programului Dual Degree in Law and Management este de a forma profesioniști capabili să lucreze nu numai în Portugalia (sau în țările vorbitoare de limbă portugheză), ci și în orice altă parte a lumii, investiția pe care Universitatea Catolică a făcut-o în predarea în limba engleză este în concordanță cu așteptările pieței muncii. Astfel, fiecare student este obligat să participe (și să aprobe) în cadrul Programului Dual Degree trei unități curriculare predate în limba engleză, și anume: engleză pentru drept și afaceri, drept public internațional și teoria organizării și politică de afaceri. Pe lângă acestea, alte discipline pot fi predate în limba engleză.

136068_AD0157707_Easy-Resize.com.jpg

Condiții de acces

Pentru a avea acces la Programul de Dualitate în Drept și Management, este necesar să fi fost admis anterior la Diploma în Drept și la Diploma în Management.

Acces la diploma în management

  • Ține un curs secundar sau o calificare echivalentă din punct de vedere juridic;
  • Au absolvit examenul de admitere (19) matematica A, în 2019, 2018 sau 2017.

Acces la diploma de Drept

  • Ține un curs secundar sau o calificare echivalentă din punct de vedere juridic;
  • Au făcut la Universitatea Catolică din Portugalia condiția prealabilă a aptitudinilor profesionale cu un rezultat apt;
  • Au urmat cel puțin una dintre următoarele examene de admitere - (11) Istorie sau (16) Matematică A sau B sau (18) Engleză - în 2019, 2018 sau 2017.

După ce a fost admis la ambele grade, va fi capabil să fie un serial pentru accesul la programul de Dual Degree în Drept și Management.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Criado em 1978, o curso de licenciatura em Direito foi o primeiro a ser oferecido no Porto. Gradualmente, conquistou prestígio nacional e internacional, não apenas pelos seus professores e alunos, mas ... Citeste mai mult

Criado em 1978, o curso de licenciatura em Direito foi o primeiro a ser oferecido no Porto. Gradualmente, conquistou prestígio nacional e internacional, não apenas pelos seus professores e alunos, mas também pelas suas iniciativas e excelentes instalações. Citește mai puţin