Read the Official Description

GDL este un curs de conversie care oferă absolvenților fără drept sau celor care dețin o diplomă de drept în străinătate o oportunitate de a-și desfășura o carieră în drept. Oferă o experiență de învățare riguroasă și provocatoare, care este lăudată de angajatori. La finalizarea cu succes a GDL elevii pot progresa la stagiul de formare profesională; Fie Cursul de Practică Juridică (LPC), pentru cei care doresc să devină solicitant, fie BPTC pentru Barristers.

Scopul nostru este să vă consolidăm și să vă consolidăm capacitatea intelectuală de a învăța independent prin cercetare juridică, raționament și argument. Veți dobândi abilități transferabile valoroase, inclusiv comunicare orală / scrisă, activități de grup, advocacy, interviuri și negociere, gândire critică și prezentări electronice.

GDL este un curs de un an cu normă întreagă sau un curs de doi ani cu fracțiune de normă. Ambele cursuri sunt disponibile în campus sau prin intermediul învățământului la distanță.

ÎNVĂȚAREA MEDIULUI ȘI EVALUAREA

Toate cele șapte module de fundație sunt evaluate cu un curs de 1500 de cuvinte (25%) și examen (75%). Examinările au o durată de două ore. Ele sunt ținute la sfârșitul semestrului în care modulul a fost predat. Campusii studenți sunt de asemenea evaluați în seminarii pe modulele de fundație. Studenții la învățământul la distanță sunt evaluați cu privire la contribuțiile lor la discuțiile sincronizate și la munca depusă la tutori. Competențele avocaților sunt evaluate printr-o evaluare on-line a sistemului juridic englez (25%) și printr-o analiză on-line (75%).

Full-time

  • Campus: orele sunt programate între orele 14:00 - 20:00 marți și joi.
  • Învățământul la distanță: toate predarea are loc prin intermediul platformei de învățare on-line a universității folosind case de lucru interactive, discuții sincronizate și feedback personal asupra lucrărilor scrise.

Part-time

  • Campus: între orele 18:00 - 21:00 marți și joi.
  • Învățământul la distanță: toate predarea are loc prin intermediul platformei de învățare on-line a universității folosind case de lucru interactive, discuții sincronizate și feedback personal asupra lucrărilor scrise.

Evaluare

Elevii vor finaliza un Proiect Independent de Cercetare Juridică pe un subiect de alegere. Aceasta este o disertație de 5.000 de cuvinte și reprezintă o oportunitate pentru studenți de a-și urmări interesul într-un domeniu de drept care se încadrează în afara modulelor de fundație.

LEARNING OUTCOME & OBIECTIVE

Scopul nostru este de a crea un amestec perfect de cunoștințe, experiență practică și relevanță pentru a echipa absolvenții UPC cu încrederea și abilitățile de care au nevoie pentru a avansa în lumea muncii.

LINIILE INDUSTRIALE ȘI ACCREDITAREA PROFESIONALĂ

Școala de Drept are legături excelente cu profesia de avocatură, poliție și servicii de probațiune, iar studenții noștri se bucură de vizite și discuții regulate de la practicieni, academicieni, avocați, avocați și judecători. Cursul este validat de Autoritatea de reglementare a solicitanților și de Consiliul de Standarde al Barourilor. Cursul este aprobat de Consiliul Baroului din India.

CARIERE DE CALITATE

Echipa UCLan Careers vă oferă consiliere și îndrumare în curs de desfășurare în cadrul carierei și după absolvire, împreună cu o serie de module, oportunități de experiență și evenimente care vă vor ajuta să dobândiți abilitățile necesare pentru a vă face cunoscuți potențiali angajatori pe piața competitivă de astăzi.

CERINȚE DE INTRARE

Solicitanții care sunt absolvenți trebuie să dețină o diplomă în orice subiect din:

  • O instituție de învățământ superior din Regatul Unit sau din Irlanda; sau
  • O instituție de peste mări (supusă aprobării din cadrul procesului internațional de admitere la UCLan)

Solicitanții care nu sunt absolvenți pot fi luați în considerare, dar sunt sfătuiți să facă contacte pre-solicitare cu tutorele pentru admitere pentru a discuta despre calificările și / sau istoricul lor de muncă.

În circumstanțe adecvate, Școala va solicita solicitanților interviuri unde se consideră necesar să fie necesare informații suplimentare pentru a evalua capacitatea elevului de a îndeplini criteriile de mai sus.

Pentru solicitanții de peste mări, a căror limbă maternă nu este limba engleză sau care au primit studii superioare unde mediul de instruire nu este engleza, cerința lingvistică este IELTS 6.5 (fără componenta individuală sub 6.0) sau o calificare echivalentă.

Program taught in:
Engleză

See 4 more programs offered by Lancashire Law School - University of Central Lancashire »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
6,000 GBP
- Full-time, pe an (Marea Britanie / UE)
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date