Diploma de Licențiat în Drept (GDL) - Full-time

Generalități

Programul de descriere

Diploma de Licențiat în Drept (GDL) - Full-time. Reg. 252955

Obțineți cazul cu diploma noastră absolvită de Drept (GDL) modulară Reg. Nr. 252955

GDL al Universității de Drept (ULaw) răspândește volumul de muncă pentru o abordare mai bună.

Modulul GDL modular le permite studenților să se imerseze pe deplin în lege într-un timp scurt.

Iată câteva dintre motivele pentru care GDL-ul nostru este cel mai bine plasat pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru viitoarea carieră juridică:

  • Un program mai bun.
  • GDL nostru cu mai mult ritm, face mai ușor să învețe cantități mari de lege într-un timp foarte scurt.
  • Învățarea imersivă, fără sfârșit de evaluare excesivă a cursului.
  • Spre deosebire de programele liniare GDL, unde toate disciplinele se desfășoară împreună în același timp, structura noastră unică este foarte asemănătoare cu cea de gradul I și este împărțită în două semestre, ceea ce înseamnă că puteți examina câteva examene în primul semestru și, prin urmare, sfârșitul excesiv al sarcinii de evaluare a cursului.
  • Predarea de către avocați calificați.

Aceste cursuri sunt înregistrate la Registrul de cursuri non-locale din Hong Kong (NCR). Este o chestiune de discreție pentru angajatorii individuali de a recunoaște orice calificare la care pot conduce aceste cursuri.

Cerința cursului

  • Cerințele de intrare în Marea Britanie: Elevii sunt obligați să dețină o diplomă de licență 2: 2 sau mai mare în orice disciplină.
  • Studenți din Regatul Unit: absolvenții maturi sau absolvenții de peste hotare care doresc să devină avocați în viitor trebuie să solicite un certificat de studii universitare de la Consiliul de Stand al Barourilor (BSB). Cei care doresc să devină un avocat viitor ar trebui să trimită calificările lor către echipa de admitere care poate considera dacă sunteți sau nu eligibil pentru curs.
  • Studenți internaționali: un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5, cu un minim de 6.0 în fiecare componentă.
  • Oferim, de asemenea, un curs de limba engleză pre-sesiune pentru studenții care au nevoie să-și îmbunătățească competențele în limba engleză pentru a îndeplini cerințele IELTS pentru intrarea pe curs.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

In recognising Hong Kong’s position as an international legal hub, we are excited to be offering quality postgraduate education opportunities to the city’s aspiring legal professionals, with a wide po ... Citeste mai mult

In recognising Hong Kong’s position as an international legal hub, we are excited to be offering quality postgraduate education opportunities to the city’s aspiring legal professionals, with a wide portfolio of professional law degrees, specialist legal training and on-going professional development courses for barristers and solicitors. One of the UK’s longest-established specialist providers of legal education, since 1867 - we’ve trained more practising lawyers in the UK than anyone else. Citește mai puţin