LAWSTUDIES.RO

Vizualizează {lawstudies-diploma:plural} în Drept administrativ în America de Nord 2019/2020

Elevii care obțin o diplomă sunt bine pregătiți să intre într-o carieră profesională. De asemenea, profesioniștii actuali pot alege programe de diplomă pentru a-și aprofunda cunoștințele într-un anumit domeniu și pentru a deschide noi oportunități de carieră.

De asemenea, numit "reglementare lege ", se ocupă de drept administrativ cu normele și reglementările de control agențiile guvernamentale. Exemple de unitățile administrației publice care fac obiectul dreptului administrativ cuprinde securitate socială / handicap, imigrare, impozitarea, agențiile de mediu și comerțul internațional. Drept administrativ este un extrem de complex set de legi destinate fundamental pentru a preveni birocrații de la acaparatoare drepturi individuale, familiale și comunitare.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, de multe ori cunoscut sub numele de "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu "Statele ". Se adună, de asemenea, peste 310 de milioane de oameni, care este cea mai mare populatie a treia din lume 's. Acesta include orase dens populate și împrejurimile dezordonat, și zone vaste, nelocuite și natural frumos în același timp.

Caută {lawstudies-diploma:plural} în Drept administrativ în America de Nord 2019/2020

1 Rezultate din Drept administrativ, America de Nord Filter

Diploma de asistent juridic

Reeves College
Campus La zi 43 săptămâni Septembrie 2020 Canada Calgary Lethbridge Edmonton + 2 mai mult

Faceți parte integrantă dintr-un birou juridic, introducând programul Asistentului juridic al Reeves College . Asistenții juridici sunt membri respectați și bine plătiți ai unei echipe juridice. Programul de diplomă de asistență juridică din cadrul Reeves College te pregătește să intri în lumea provocatoare și fascinantă a legii.