LAWSTUDIES.RO

Privește {lawstudies-diploma:plural} în Drept administrativ în Canada 2019/2020

O diplomă demonstrează angajatorilor că un angajat potențial are cunoștințele necesare pentru a avea succes într-un anumit domeniu. Programele de diplomă pot, de asemenea, pregăti studenții să urmeze mai târziu un masterat sau doctorat.

De asemenea, numit "reglementare lege ", se ocupă de drept administrativ cu normele și reglementările de control agențiile guvernamentale. Exemple de unitățile administrației publice care fac obiectul dreptului administrativ cuprinde securitate socială / handicap, imigrare, impozitarea, agențiile de mediu și comerțul internațional. Drept administrativ este un extrem de complex set de legi destinate fundamental pentru a preveni birocrații de la acaparatoare drepturi individuale, familiale și comunitare.

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

{lawstudies-diploma:plural} Cel Mai Bun în Drept administrativ în Canada 2019/2020

1 Rezultate din Drept administrativ, Canada Filter

Diploma de asistent juridic

Reeves College
Campus La zi 43 săptămâni Septembrie 2020 Canada Calgary Lethbridge Edmonton + 2 mai mult

Faceți parte integrantă dintr-un birou juridic, introducând programul Asistentului juridic al Reeves College . Asistenții juridici sunt membri respectați și bine plătiți ai unei echipe juridice. Programul de diplomă de asistență juridică din cadrul Reeves College te pregătește să intri în lumea provocatoare și fascinantă a legii.