close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate cele {lawstudies-diploma:plural} în Dreptul afacerilor

O diplomă este acordată de universități studenților care au absolvit cu succes cursuri în diferite cursuri. Este un document care certifică calificarea într-un domeniu și pregătește în mod obișnuit absolvenți pentru poziții la nivel de intrare în domeniul lor de studiu. Ce este o diplomă în dreptul afacerilor? Este un program destinat să pregătească studenții pentru o carie… Citeste mai mult

O diplomă este acordată de universități studenților care au absolvit cu succes cursuri în diferite cursuri. Este un document care certifică calificarea într-un domeniu și pregătește în mod obișnuit absolvenți pentru poziții la nivel de intrare în domeniul lor de studiu.

Ce este o diplomă în dreptul afacerilor? Este un program destinat să pregătească studenții pentru o carieră în dreptul afacerilor. Elevii sunt, de obicei, introduși la fundamentele domeniului. Ele pot învăța elementele de bază ale afacerii, principalele structuri de afaceri și conceptele juridice implicate în formarea unei companii. Curriculumul unui student ar putea include cursuri de organizare corporatistă, comerț internațional, responsabilități ale companiei, lege a contractelor, dreptul societăților comerciale și soluționarea litigiilor.

Elevii pot deveni capabili să efectueze cercetări și să lucreze cu documente legale. Deoarece legalitatea poate fi intimidantă pentru mulți, familiaritatea cu documentele juridice pare impresionantă pentru un CV. Mulți studenți învață să fie și mai bine organizați.

O diplomă în dreptul afacerilor poate dura de la un an la doi ani pentru a finaliza. Multe universități oferă educație internațională în acest domeniu. Acest lucru poate determina o variație semnificativă a costurilor. O școală specială de interese este capabilă să ofere informații mai detaliate despre prețuri.

De obicei, o diplomă în dreptul afacerilor implică o pregătire axată pe carieră, care pregătește studenții pentru posturi precum paralegal, analist financiar sau consilier corporativ. Alte perspective de carieră ar putea include ofițer de conformitate, director legal, consultant asistent manager sau ofițer juridic. Absolvenții ar putea găsi, de asemenea, oportunități în outsourcingul proceselor de cunoștințe (KPO), outsourcingul proceselor juridice (LPO) sau poziții la diverse firme de avocatură. Unii oameni descoperă o pasiune pentru acest domeniu și își folosesc diploma ca punct de plecare pentru grade mai avansate.

Persoanele fizice pot avea opțiunea de a câștiga o diplomă în dreptul afacerilor online. Programele de învățare la distanță oferă flexibilitate celor care lucrează cu normă întreagă în timp ce își continuă educația. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Leadership Community College KSA
Jeddah, Arabia Saudită

Diploma de Business (specializare în drept)

Diploma de Business (specializare în drept) -
Diploma
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Campus

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici