Filter
Diploma
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele {lawstudies-diploma:plural} în Justiție penală

O diplomă este eliberată de o școală sau de o universitate pentru a certifica faptul că destinatarul a absolvit cu succes cursul de studiu. De obicei, se eliberează pentru finalizarea a 30-72 de credite și este destinat să ofere studenților abilitățile necesare pentru un anumit loc de muncă.

Ce este o diplomă în justiția penală? Este un program care are ca scop stabilirea unei baze pentru studenții care urmăresc o cale de carieră în justiția penală. O diplomă în acest subiect oferă, de obicei, o educație în datorii, orientate spre carieră. Elevii pot fi introduși în multe aspecte ale sistemului de justiție penală, inclusiv guvernul, aplicarea legii, corecțiile și procedura penală. Persoanele fizice ar putea lua cursuri precum cercetarea și aplicarea legii și esențele justiției penale.

Mulți absolvenți dezvoltă abilități avansate în cercetare, scriere și colaborare. Abilitatea de a studia temeinic un subiect într-un mod proficient și de a comunica idei într-o manieră concisă scrisă sunt abilități valoroase pentru asigurarea unui loc de muncă. Colaborarea și împărtășirea ideilor pot aduce beneficii indivizilor acasă și la locul de muncă.

O diplomă în justiția penală poate necesita diferite durate de studiu în funcție de program. Acest factor și mulți alți factori pot avea un impact asupra costului admiterii. Este bine să faceți cercetări și să contactați biroul de admitere al universității înainte de a vă angaja la un program.

O diplomă în justiția penală pregătește, de obicei, studenții pentru numeroase posturi la nivel de bază în domeniul aplicării legii și în domeniile conexe. Unele posturi au cerințe suplimentare, cum ar fi verificările de fond, standardele fizice de fitness și pregătirea academică. Absolvenții ar putea fi potriviți pentru posturi de ofițeri de poliție, manageri de caz pentru minori, agenți de parole sau ofițeri de probațiune. Pentru persoanele interesate să-și aprofundeze educația, multe credite de diplomă pot fi aplicate într-o măsură mai mare.

Multe universități din întreaga lume oferă o diplomă în justiția penală. Câștigarea unui grad on-line este o modalitate convenabilă pentru mulți indivizi de a-și continua educația. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Justiție penală

Bow Valley College

Vei deveni o parte vitală a sistemului, care este la baza societății noastre, a face o diferență în domeniul justiției și al comunității dumneavoastră. ... [+]

Studii justiție Diploma - Ordinii

Vei deveni o parte vitală a sistemului, care este la baza societății noastre, a face o diferență în domeniul justiției și al comunității dumneavoastră. Vei invata cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma o carieră în diferite domenii de aplicare a legii în cazul în care în fiecare zi oferă provocări unice și interesante.

Acest program Diploma de 16 luni (4 semestre) vă va pregăti pentru o carieră interesantă în domeniul de aplicare a legii ca ofițer de poliție, seriful, ofițer RCMP, sau de frontieră ofițer de servicii. În prezent, de servire și ofițeri de poliție, recent pensionat alcătuiesc echipa de instructori exemplare angajamentul de a vă ajuta să reușească. Toate studiile justiție elevii să ia același set de cursuri în anul 1 (justiția penală, psihologie, sociologie, și criminalistică) și să ia cursuri specifice pentru specializarea lor în Anul 2: Justice Youth, Ordinii, sau studii de Corecție. ... [-]

Canada Calgary
Contactează şcoala
Engleză
La zi
16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză