LAWSTUDIES.RO

Vezi toate {lawstudies-diploma:plural} în Justiție penală în Canada 2019

O diplomă pregătește studenții să intre în forța de muncă sau să-și continue studiile în programele de studii avansate. Participanții pot alege dintr-o gamă largă de specializări, de la tehnologia informației la alimente și băuturi.

Un student care dorește să urmeze o carieră în domeniul aplicării legii poate studia justiția penală. Studiile privind justiția penală informează studenții despre funcționarea internă a sistemului de justiție penală. Cei care studiază acest domeniu pot deveni ofițeri de poliție, anchetatori ai scenei crimei, ofițeri de probațiune, consilieri corecționali sau paralegali.

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

{lawstudies-diploma:plural} Top în Justiție penală în Canada 2019

1 Rezultate din Justiție penală, Canada Filter

Studii justiție diploma - de aplicare a legii

Bow Valley College
Campus La zi 16 luni Contactează şcoala Canada Calgary

Vei deveni o parte vitală a sistemului, care este la baza societății noastre, a face o diferență în domeniul justiției și al comunității dumneavoastră.