LAWSTUDIES

Compară {lawstudies-diploma:plural} în Justiție penală în Canada 2020

Un program de diplomă poate avea ca rezultat o diplomă de licență sau un masterat pentru participant. De asemenea, poate oferi formare suplimentară necesară pentru ca un student să continue o carieră existentă sau să își schimbe domeniul profesional.

Cu cursuri în corecturi, criminologie, condiționare fizică și poliție, un program de justiție penală este conceput în special pentru cei care doresc să lucreze în aplicarea legii. Elevii pot învăța abilități practice, cum ar fi CPR, care le pot beneficia în carierele lor viitoare.

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

{lawstudies-diploma:plural} Cei Mai Buni în Justiție penală în Canada 2020

1 Rezultate din Justiție penală, Canada Filter

Studii justiție diploma - de aplicare a legii

Bow Valley College
Diploma
<
La zi
<
16 luni
Engleză
Campus

Vei deveni o parte vitală a sistemului, care este la baza societății noastre, a face o diferență în domeniul justiției și al comunității dumneavoastră.

Citeste mai mult