LAWSTUDIES.RO

Găsește {lawstudies-diploma:plural} în Legea drepturilor omului 2019 în Statele Unite ale Bukavu în Republica Democrată Congo

Elevii pot folosi o diplomă pentru a intra în forța de muncă sau se pregătesc pentru studii ulterioare. Programele de diplomă sunt de obicei oferite de școli tehnice sau colegii comunitare și durează unu până la doi ani pentru a fi finalizate.

LLM în drepturile omului oferă posibilitatea de a dobândi o cunoaștere completă a istoriei și baza teoretică a drepturilor internaționale ale omului. Durata cursului este de doi ani, cariera începe în natură, care oferă mai multe locuri de muncă după finalizarea acestuia.

Studenții care doresc să învețe despre bucataria-cultură specifice și de divertisment s-ar putea bucura de la școală în Congo RDC (Zair), în calitate de produse alimentare și muzica sunt două dintre țara 's cele mai populare distracții. Sute de diferite etnii numesc acasă țară, și franceză este cea mai comună a 242 limbile vorbite.

Contactează Școli Direct {lawstudies-diploma:plural} în Legea drepturilor omului în Statele Unite ale Bukavu în Republica Democrată Congo 2019

1 Rezultate din Legea drepturilor omului, Bukavu Filter

Diplomă de specializare în domeniul drepturilor omului și a dreptului umanitar

Université Catholique de Bukavu
Campus La zi Septembrie 2019 Republica Democrată Congo Bukavu

Universitatea Catolică din Bukavu organizează un DES (Diploma de studii de specialitate) în domeniul drepturilor omului și a dreptului internațional umanitar prin intermediul Centrului Regional pentru Drepturile Omului și a dreptului internațional umanitar (CERDHO) al Facultății de Drept .