Filter
Diploma
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate 2 {lawstudies-diploma:plural} în Pre-drept

O diplomă este un program educațional adesea folosit pentru a depăși un decalaj între diferitele etape educaționale sau pentru a oferi o formare profesională suplimentară. Diplomele pot fi oferite la nivel absolvent, postuniversitar sau avansat. Acest program de studiu durează, de obicei, unul sau doi ani pentru a finaliza.

Ce este o diplomă în pre-lege? Este o cale academică concepută pentru a ajuta studenții să se pregătească pentru școala de drept. Dacă cercetătorii nu au calificarea necesară pentru a intra în școala de drept, aceștia ar putea să obțină această diplomă înainte de a se înscrie la școala de drept. Deoarece acest program pregătește doar studenții pentru un grad, de multe ori ia o privire largă la lege. Participanții pot afla despre diferite forme de lege, cum ar fi delictele, penale și contract. Cursurile exacte necesare pentru obținerea diplomei pot fi similare cu advocacy și legea, tradițiile juridice, procedura penală, legea și probele, precum și legislația de mediu comparativă și dezvoltarea durabilă.

Această diplomă oferă participanților abilitățile și cunoștințele necesare pentru a reuși la școala de drept. Mulți studenți își pot îmbunătăți abilitățile de comunicare, analiză și organizare. Aceste abilități ar putea chiar ajuta oamenii să conducă vieți private mai îndeplinite.

Costul unui program de diplomă poate varia de la școală la școală și de la an la an. Solicitanții pot obține o estimare prin contactarea directă a unei școli.

Majoritatea studenților folosesc o diplomă în pre-lege ca o piatră de temelie pentru mai multă educație. În mod special, oamenii de știință merg adesea să participe la școala de drept. Cu toate acestea, unii studenți pot decide că această cale nu este corectă pentru ei. În acest caz, această educație îi poate ajuta să intre în câmpul de carieră ca factori de decizie politică, personalul legislativ sau mediatori. Desigur, educația celorlalți absolvenți și experiența de muncă anterioară pot afecta tipul de carieră disponibilă.

Diplomele sunt oferite la universități și colegii din întreaga lume. Puteți chiar să vă puteți înscrie într-un curs online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Pre-drept

Kensington and Chelsea College

Această cale este destinată studenților care doresc să studieze pentru o diplomă de drept la Universitatea, dar nu au calificările de intrare necesare. ... [+]

{lawstudies-diploma:plural} în Pre-drept. Times: Luni / Marti / Miercuri / Joi / Vineri Diverse [-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
35 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kensington and Chelsea College

Această cale este destinată studenților care doresc să studieze pentru o diplomă de drept la Universitatea, dar nu au calificările de intrare necesare. Diploma noastră es ... [+]

Această cale este destinată studenților care doresc să studieze pentru o diplomă de drept la Universitatea, dar nu au calificările de intrare necesare. Diploma noastră este recunoscută de toate instituțiile HE: anul trecut toți studenții noștri de succes a continuat să studieze dreptul la Universitatea. Mulți elevi continuă să citească legea la universități de prestigiu, cum ar fi SOAS, Cambridge, Kings și Exeter.

Această diplomă acoperă o gamă largă de domenii din cadrul legii, cum ar fi delictuală, contract și dreptul penal în curs de pregătire pentru nivelul de studii, cu un accent puternic pe module de bază necesare la universitate.

[-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
35 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză