Filter
Diploma
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate {lawstudies-diploma:plural} în Pre-drept Europa 2019/2020

O diplomă pregătește studenții să intre în forța de muncă sau să-și continue studiile în programele de studii avansate. Participanții pot alege dintr-o gamă largă de specializări, de la tehnologia informației la alimente și băuturi.

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Vezi toate {lawstudies-diploma:plural} în Pre-drept Europa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Pre-drept, Europa

Kensington and Chelsea College

Această cale este destinată studenților care doresc să studieze pentru o diplomă de drept la Universitatea, dar nu au calificările de intrare necesare. ... [+]

{lawstudies-diploma:plural} în Pre-drept Europa 2019/2020. Times: Luni / Marti / Miercuri / Joi / Vineri Diverse [-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
35 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kensington and Chelsea College

Această cale este destinată studenților care doresc să studieze pentru o diplomă de drept la Universitatea, dar nu au calificările de intrare necesare. Diploma noastră es ... [+]

Această cale este destinată studenților care doresc să studieze pentru o diplomă de drept la Universitatea, dar nu au calificările de intrare necesare. Diploma noastră este recunoscută de toate instituțiile HE: anul trecut toți studenții noștri de succes a continuat să studieze dreptul la Universitatea. Mulți elevi continuă să citească legea la universități de prestigiu, cum ar fi SOAS, Cambridge, Kings și Exeter.

Această diplomă acoperă o gamă largă de domenii din cadrul legii, cum ar fi delictuală, contract și dreptul penal în curs de pregătire pentru nivelul de studii, cu un accent puternic pe module de bază necesare la universitate.

[-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
35 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză