Filter
Diploma
Asia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vizualizează {lawstudies-diploma:plural} în Studii juridice în Asia 2019/2020

O diplomă pregătește studenții să intre în forța de muncă sau să-și continue studiile în programele de studii avansate. Participanții pot alege dintr-o gamă largă de specializări, de la tehnologia informației la alimente și băuturi.

Fiind cel mai mare și cel mai populat continent din lume, Asia constă într-o mare varietate de grupuri etnice, culturi, medii, economie, legăturile istorice, și sisteme guvernamentale.

Vizualizează {lawstudies-diploma:plural} în Studii juridice în Asia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii juridice, Asia

LSBF Singapore

Scopul principal al Diplomei de Drept este de a oferi studenților cunoștințe juridice și cunoștințe practice asupra activității industriei juridice. În special, studenții ... [+]

Diplomă de drept

Scopul principal al Diplomei de Drept este de a oferi studenților cunoștințe juridice și cunoștințe practice asupra activității industriei juridice. În special, studenții vor avea o perspectivă asupra activității firmelor de avocatură și a rolului pe care îl pot juca în firmele de avocatură din Singapore. Posesorii diplomei vor putea demonstra cunoștințe detaliate și înțelegere critică a teoriilor și conceptelor majore în drept.

Cerințe de cursVarsta minima:Cel putin 18 ani Cerința de intrare academică minimă:Două treceri la examenele de nivel GCE A; sauCompletarea calificării liceale echivalente (12 ani); sauTreceți în programul de fundație / certificat adecvat; sauAlte calificări similare; sauTraseul de intrare matur (MER) Vârsta minimă de 21 de ani plus experiența de muncă (2 ani min) va fi evaluată de la caz la cazCerință minimă de intrare în limba engleză:A obținut o notă de gradul C6 sau mai bună în limba engleză; sauCalificare echivalentă, de exemplu IELTS 5.5 / TOEFL 550; sau LSBF PCE Advanced.Toți studenții internaționali pentru care limba engleză nu este prima lor limbă trebuie să furnizeze dovezi ale abilităților lor lingvistice prin obținerea unui nivel minim de IELTS 5.5 sau echivalent, înainte de a primi o ofertă pentru curs.Experiență de muncă:Un avantaj de minimum 1 an de experiență într-o poziție juridică ar fi un avantajDuratăFull-time: 8 luniPart-time: 12 luniAdmisieFull-time / Full-time: La fiecare 2 luni / modularAportul scade în iulie, septembrie, noiembrieFull-time / Part-time: La fiecare 3 luni / modularAportul scade în iulie, octombrieCarierăIndustrie juridică (executiv legal, secretar juridic, paralegal)... [-]
Singapore Singapur
Noiembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
8 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză