Filter
Diploma
Singapore Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi {lawstudies-diploma:plural} în Studii juridice în Singapore 2019/2020

Elevii pot folosi o diplomă pentru a intra în forța de muncă sau se pregătesc pentru studii ulterioare. Programele de diplomă sunt de obicei oferite de școli tehnice sau colegii comunitare și durează unu până la doi ani pentru a fi finalizate.

Singapore, oficial Republica Singapore, este o insulă sud-estul Asiei oraș-stat de pe vârful de sud a peninsulei Malay, 137 km nord de ecuator. Un număr de universități străine, școli de Business, institute de specialitate au de configurare, de asemenea, campusurile lor din Asia, în Singapore. Singapore este una dintre cele mai sigure mari orașe din lume, cu aproape orice măsură.

{lawstudies-diploma:plural} Cele Mai Bune în Studii juridice în Singapore 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii juridice, Singapore

LSBF Singapore

Scopul principal al Diplomei de Drept este de a oferi studenților cunoștințe juridice și cunoștințe practice asupra activității industriei juridice. În special, studenții ... [+]

Diplomă de drept

Scopul principal al Diplomei de Drept este de a oferi studenților cunoștințe juridice și cunoștințe practice asupra activității industriei juridice. În special, studenții vor avea o perspectivă asupra activității firmelor de avocatură și a rolului pe care îl pot juca în firmele de avocatură din Singapore. Posesorii diplomei vor putea demonstra cunoștințe detaliate și înțelegere critică a teoriilor și conceptelor majore în drept.

Cerințe de cursVarsta minima:Cel putin 18 ani Cerința de intrare academică minimă:Două treceri la examenele de nivel GCE A; sauCompletarea calificării liceale echivalente (12 ani); sauTreceți în programul de fundație / certificat adecvat; sauAlte calificări similare; sauTraseul de intrare matur (MER) Vârsta minimă de 21 de ani plus experiența de muncă (2 ani min) va fi evaluată de la caz la cazCerință minimă de intrare în limba engleză:A obținut o notă de gradul C6 sau mai bună în limba engleză; sauCalificare echivalentă, de exemplu IELTS 5.5 / TOEFL 550; sau LSBF PCE Advanced.Toți studenții internaționali pentru care limba engleză nu este prima lor limbă trebuie să furnizeze dovezi ale abilităților lor lingvistice prin obținerea unui nivel minim de IELTS 5.5 sau echivalent, înainte de a primi o ofertă pentru curs.Experiență de muncă:Un avantaj de minimum 1 an de experiență într-o poziție juridică ar fi un avantajDuratăFull-time: 8 luniPart-time: 12 luniAdmisieFull-time / Full-time: La fiecare 2 luni / modularAportul scade în iulie, septembrie, noiembrieFull-time / Part-time: La fiecare 3 luni / modularAportul scade în iulie, octombrieCarierăIndustrie juridică (executiv legal, secretar juridic, paralegal)... [-]
Singapore Singapur
Noiembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
8 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză