LAWSTUDIES.RO

Vezi toate 4 {lawstudies-diploma:plural} în Studii juridice

Programele de diplomă pot oferi studenților o formare mai extinsă în domeniul lor ales decât programele de studii similare. Pentru a obține o diplomă, trebuie să completați unul sau doi ani de studiu avansat. Aceste programe sunt adesea luate pentru domenii complexe de studiu.

Ce este o diplomă în studii juridice? Acest domeniu este un domeniu general de studiu care acoperă multe aspecte ale procedurii legale și ale legii în general. Cursurile se concentrează adesea în principal pe înțelegerea și interpretarea legii, precum și pe aplicarea mai multor legi. Mulți studenți consideră necesar să se specializeze mai mult, dar există și multe oportunități din studiile juridice.

Elevii care finalizează studii juridice beneficiază de competențele pe care le dezvoltă. În multe cazuri, aceste abilități vă pot crește salariul posibil sau puteți deschide oportunități de carieră. Studiile de competențe juridice promovează cercetarea academică, comunicarea profesională orală și scrisă și o înțelegere a procesului juridic.

Este important să se înțeleagă faptul că taxele și taxele asociate înscrierii într-un program de diplomă diferă destul de puțin. Școala și țara de studiu, precum și domeniul și durata programului joacă un rol în determinarea costului. Cercetați ce taxe trebuie să așteptați în prealabil.

Cea mai comună aplicare a unei educații în drept este de a deveni un avocat. Pentru a intra în acest domeniu, este de obicei necesar să lucrați în primul rând ca un paralegal sau secretar juridic. În plus, majoritatea avocaților se specializează într-o anumită zonă a legii, deși există și avocați generali. Alte cereri de diplomă sau diplomă de drept includ politician și judecător.

Pentru a începe educația corectă, ar trebui să găsiți programul potrivit care să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră. Pentru a începe să obțineți diploma, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Studii juridice Filter

Programul Avansat în Studii Juridice Internaționale

University of Deusto
Campus La zi 10 săptămâni Septembrie 2020 Spania Bilbao

Studii Internaționale de la Facultatea de Drept de la Deusto au un istoric lung, atât în ​​domeniul predării și în domeniul cercetării (Mundus PLus Erasmus, proiecte europene O2020).

Jurist diplomă

triOS College
Campus La zi 52 - 60 săptămâni Septembrie 2020 Canada Mississauga Windsor Toronto Scarborough Oshawa Londra Bucătar Hamilton Brampton + 8 mai mult

Acest program pregătește studenții pentru a-și desfășura o carieră tradițională în calitate de grefier, care funcționează sub directa supraveghere a unui avocat. Funcționarii de drept sunt angajați într-o varietate de domenii, inclusiv firme de avocatură, corporații, organizații non-profit și companii de asigurări de titluri imobiliare.

Diploma De Absolvent în Studii Juridice

University of Technology Sydney
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Australia Sydney + 1 mai mult

Diploma de Licențiat în Studii Juridice satisface nevoia tot mai mare pentru absolvenții de studii non-drept care lucrează în sectoarele public și privat pentru a avea o înțelegere aprofundată a cadrului legal și de reglementare în care își desfășoară activitatea. Aceasta include o înțelegere a conceptelor legale fundamentale, cum ar fi dreptul contractual și delictuale, metode de cercetare juridice și de teorie, precum și posibilitatea de a gusta domenii juridice de specialitate, cum ar fi respectarea și dreptul de proprietate intelectuală.

Diplomă de drept

LSBF Singapore
Campus La zi Part time 8 - 12 luni Noiembrie 2019 Singapore Singapur + 1 mai mult

Scopul principal al Diplomei de Drept este de a oferi studenților cunoștințe juridice și cunoștințe practice asupra activității industriei juridice. În special, studenții vor avea o perspectivă asupra activității firmelor de avocatură și a rolului pe care îl pot juca în firmele de avocatură din Singapore.